دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
تعداد مقالات: 10
ارزیابی تاثیر کود آلی در تراکمهای متفاوت کشت بر خصوصیات آگرومورفولوژیکی و عملکرد اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) در شرایط دیم
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 323-336
چکیده
آویشن گیاهی با متابولیتهای با ارزش است که به دلیل خاصیت دارویی، از اهمیت بالایی در صنایع غذایی و دارویی برخوردار است. استفاده از کودهای شیمیایی مشکلات زیست محیطی زیادی را به همراه داشته است، بنابراین ... بیشترکارایی نیتریک اکسید و نانوذرات زینک اکسید در بهبود رشد، تغذیه، متابولیسم و نمو زایشی در گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 337-353
چکیده
شکی نیست که پیشرفت قابل توجهی در علم و فناوری نانو راه را برای پیشرفت در بسیاری از زمینههای مختلف مانند کشاورزی، زیستشناسی، غذا و پزشکی هموار کرده است. در میان انواع مختلف اکسیدهای فلزی با مقیاس نانو، ... بیشترتأثیر محرکهای زیستی بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی گیاه رازیانه تحت تنش کادمیوم
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 355-372
چکیده
امروزه با صنعتی شدن جوامع، ترکیبات سمی زیادی در محیط آزاد شده است. آلودگی محیطی ناشی از فلزات سنگین یکی از مهمترین عوامل جهانی آلودگی خاک است که امنیت غذایی را تهدید می کند. گیاهان دارویی جزء گیاهان ... بیشترارزیابی خلاء عملکرد گندم و کلزا با استفاده از روش آنالیز خط مرزی (BLA) در شهرستان خرمشهر
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 373-385
چکیده
این پژوهش به منظور مستندسازی فرایند تولید مرتبط با مدیریت زراعی 60 مزرعه گندم و57 مزرعه کلزا با تنوع در سطح زیرکشت، عملیات زراعی و میزان عملکرد براساس اطلاعات مراکز خدمات و پایش مستمر در سال زراعی 1398-1397 ... بیشترمطالعه رنگریزه فتوسنتزی، عملکرد و ترکیبات روغن کاملینا (Camelina sativa L.) تحت تاثیر محلولپاشی اوره و رژیمهای آبیاری در منطقه تهران
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 387-403
چکیده
با توجه به بحران آب و نیاز روزافزون مصرفکنندگان به روغن، لزوم مطالعات به جهت بهبود تولید دانههای روغنی و در راستای بهبود تغذیه و سلامت جامعه مشهود است بدین منظور این پژوهش با هدف بررسی عملکرد و ترکیبات ... بیشترتعیین تراکم مطلوب گیاهی در دو نوع خاک با خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف در نشاکاری دستی و ماشینی برنج (Oryza sativa L.)
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 405-423
چکیده
خاک یکی از مهمترین عوامل محیطی و منبع اصلی تأمین مواد مغذی و آب برای رشد گیاهان است. از اینرو خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بهطور مستقیم بر رشد گیاه و در نتیجه بر تولید محصول برنج تأثیر می-گذارد. همچنین ... بیشترآنالیز خلا عملکرد برنج در شعیبیه خوزستان: عوامل کاهنده عملکرد، بیشترین سهم را در کاهش عملکرد دانه دارند
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 425-440
چکیده
یکی از مشکلات اساسی تولید محصولات زراعی در کشور ایران و بسیاری از کشورهای جهان، اختلاف بین عملکرد واقعی کشاورزان و عملکرد قابل حصول (عملکرد پتانسیل) است. به این فاصله و اختلاف عملکرد، خلأ عملکرد گفته ... بیشترتأثیر سلنیوم، سلسیوم و زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد و درصد اسانس رازیانه(Foeniculum vulgare Miller.) در منطقه خسروشهر
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 441-454
چکیده
بررسیها نشان داده است که کاربرد بعضی از ترکیباتی که اغلب توسط محققان و کشاورزان اهمیت آن نادیده گرفته شده، میتواند تأثیر قابل ملاحظهای بر رشد و عملکرد گیاهان داشته باشد و در گیاهان دارویی بر ... بیشتربررسی اثرات کودهای شیمیایی و زیستی بر مقادیر مواد مؤثره اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L. )
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 455-474
چکیده
استفاده از گیاهان دارویی و فرآوردههای آنها در کشورهای مختلف توسعه فراوانی یافتهاند. مریمگلی با نام علمیSalvia officinalis از گیاهان دارویی باارزش تیره نعنائیان است. برگ های مریمگلی حاوی انواع مختلفی ... بیشترشبیهسازی پاسخ ارقام عدس به تاریخ کاشت و رطوبت اولیه خاک در استان لرستان
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، صفحه 475-489