درباره نشریه تولیدات گیاهی

نشریه "تولیدات گیاهی"، فصلنامه‌ای با دسترسی آزاد (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو‌سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و اساسی مرتبط با تولیدات گیاهی در زمینه‌های اصلاح و بیوتکنولوژی، اکولوژی گیاهان زراعی، تنش‌های گیاهی، فیزیولوژی گیاهان زراعی، تولید گیاهان زراعی، سبزی و صیفی، فیزیولوژی پس از برداشت، کشت بافت، گیاهان دارویی، میوه‌کاری و گیاهان زینتی می‌پردازد. به منظور گسترش و نشر فعالیت‌های علمی و پژوهشی این نشریه به زبان فارسی و تناوب انتشار فصلنامه با قالب چاپی- الکترونیکی پذیرای مقالات محققان، دانشجویان و اساتید می‌باشد. به‌علاوه، مقالات مروری حاصل تجربیات چندساله محققین محترم دانشگاه و مراکز تحقیقات، در محورهای موضوعی نشریه قابل بررسی، پذیرش و چاپ است. هم‌چنین، با توجه به اهمیت یافته‌های علمی-کاربردی مرتبط با تولید دانش بنیان در علوم کشاورزی، این نشریه یافته‌های مبتنی بر تولید دانش بنیان را به‌صورت ویژه منتشر می‌کند. لازم است کلیه مقالات دریافت شده دارای چکیده انگلیسی مبسوط، شکل‌ها و جدول‌‌ها به‌صورت تمام انگلیسی و بر اساس دستورالعمل راهنمای نویسندگان تهیه شده باشند.

جدول زمانی بررسی مقالات

1- مدت زمان بررسی مقاله جهت تائید اولیه و ارسال به داوری حداکثر 10 روز کاری (به شرط رعایت دقیق فرمت نشریه)

2- مدت زمان بررسی مقاله جهت تصمیم‌گیری نهایی (پذیرش یا رد مقاله) حداکثر 180 روز کاری (به شرط رعایت مدت زمان مقرر جهت انجام دقیق اصلاحات توسط نویسنده مسئول)

* تسریع در زمان‌بندی و بررسی مقالات مرتبط با پایان‌نامه‌های دانشجویان دکتری که جهت دفاع، نیاز به اخذ پذیرش دارند (به شرط دارا بودن تائیدیه استاد راهنما)

تاریخچه نشریه تولیدات گیاهی

امروزه نقش نشریات علمی به‌عنوان کانال ارتباطی دانش پژوهان در عصر حاضر بر کسی پوشیده نیست. نشریه "تولیدات گیاهی" یکی از نشریات تخصصی منشعب از "نشریه علمی کشاورزی" است که از سال 1354 با صاحب امتیازی دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان یکی از با سابقه‌ترین نشریات علمی کشور در زمینه کشاورزی منتشر شده است. به منظور تخصصی شدن انتشارات علمی از بهار سال 1388 کار نشریه علمی کشاورزی از طریق نشریات تخصصی: تولیدات گیاهی (در زمینه: زراعت، باغبانی و اصلاح نباتات)، مهندسی زراعی (در زمینه: ماشین‌های کشاورزی، بیوسیستم و خاک‌شناسی)، گیاهپزشکی (در زمینه: حشره‌شناسی و بیماری‌شناسی گیاهی)، علوم و مهندسی آبیاری (در زمینه: علوم آب و آبیاری و زهکشی) ادامه یافت. نشریه "تولیدات گیاهی" توسط دانشگاه شهید چمران اهواز با درجه علمی از کمیسیون نشریات کشور (نامه 3/8481 مورخ 1387/10/23) منتشر می‏‏‏‏‏‌گردد. در طول سال‌های گذشته سیر تکاملی رو به رشدی را طی نموده است، تا سال 1390 هر سال دو شماره و از سال 1391 تاکنون به‌صورت فصل‌نامه منتشر می‌شود. در حال حاضر یافته‌های علمی و پژوهشی این نشریه در پایگاه‌های استنادی از جمله پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری نمایه می‌شود. امید است با همکاری همه محققین و متخصصین کشور روند رو به تکامل این نشریه ادامه ‌یابد.

سیاست‌های نشریه

بیانیه دسترسی آزاد

نشریه تولیدات گیاهی، یک فصلنامه با دسترسی آزاد است، به این معنی که مقالات بلافاصله پس از انتشار در وب‌سایت نشریه به‌صورت تمام متن قابل دسترسی و دانلود می‌باشند. این نشریه از سال 1397 تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0) منتشر می‌شود.

قوانین کپی‌رایت

تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان حق چاپ را برای محتوای مقالات خود حفظ می‌کنند، اما به دیگران اجازه می‌دهند تا محتوا را دانلود، استفاده مجدد، چاپ مجدد، تغییر، توزیع و/یا کپی کنند (تا زمانی که نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند و به اصل منبع به درستی استناد شده باشد). (برای مطالعه بیشتر به صفحه اصول اخلاقی انتشار مقاله مراجعه نمایید).

سیاست‌های اخلاق در نشر

نشریه تولیدات گیاهی اخلاق علمی و نشر را بر اساس کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (COPE) رعایت می‌نماید. اگر چه این نشریه هنوز به عضویت قطعی COPE در نیامده است ولی از رهنمودهای شایسته آن‌ها استفاده و خود را متعهد به اصول آن می‌داند (برای مطالعه بیشتر به صفحه اصول اخلاقی انتشار مقاله مراجعه نمایید).

مشابهت‌یابی

پیرو آیین‌نامه نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به‌ منظور پاسداری از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و پیشگیری از چاپ نوشتارهای تکراری، نشریه تولیدات گیاهی از نرم‌افزار مشابهت‌یاب همانندجو (ایرانداک) استفاده می‌نماید تا از اصالت مقالات ارسالی به این نشریه اطمینان حاصل کند. بنابراین پیشنهاد می‌شود نویسندگان محترم از عدم هم‌پوشانی مقاله خود با اثرات علمی دیگر قبل از ارسال اطمینان حاصل نمایند.

هزینه‌های پردازش مقاله

هزینه پردازش مقاله سه میلیون ریال (سیصد هزار تومان) 3/000/000 ریال می‌باشد.

ویژگی‌های نشریه تولیدات گیاهی

صاحب  امتیاز و ناشر: دانشگاه شهید چمران اهواز

مدیر مسئول: دکتر نوراله معلمی

سردبیر: دکتر امیر آینه‌بند

مدیر اجرایی:  دکتر شهره زیودار

دوره انتشار: فصلنامه

نوع انتشار: چاپی و الکترونیکی

زبان: فارسی

چکیده آنلاین: فارسی- انگلیسی

نوع داوری: داوری همتا دوسو ناشناس

نرم‌افزار مشابهت‌یاب: همانندجو

ضریب تأثیر در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (1399): Q1

درجه علمی در کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ایران: رتبه B

هزینه پذیرش نهایی: 3/000/000 ریال

شاپا چاپی: 2588-543X

شاپا الکترونیکی: 2588-5979

سیاست‌ انتشار: این نشریه تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0) منتشر می‌شود.

آدرس تماس نشریه تولیدات گیاهی

وبسایت نشریه: https://plantproduction.scu.ac.ir

شماره تماس: 986133226600+ داخلی ۹۴۱۸ (روزهای تماس  یکشنبه و سه‌شنبه ساعت 12-10)

شماره نمابر: 986133226452+