دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
علمی - پژوهشی
1. تجزیه ژنتیکی عملکرد دانه، اجزاء عملکرد دانه و برخی صفات مرفولوژیکی و فنولوژیکی لاینهای تریتیکاله
صفحه 1-14
2. ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی تودههای خیارچنبر (Cucumis melo var. flexuosus) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک
صفحه 15-26
3. اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک
صفحه 27-38
4. بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای توت ایران با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
صفحه 39-50
5. تأثیر باکتریهای محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت هیبرید 540 در شرایط تنش رطوبتی
صفحه 51-64
6. اثرات دگرآسیبی عصارههای آبی و الکلی برگ گیاه کما (Ferula foetida) بر جوانهزنی بذورگوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum)
صفحه 65-76
7. تأثیر هرس تابستانه و محلولپاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)
صفحه 77-90
8. ارزیابی اثر بسترهای کشت حاوی ورمیکمپوست، کمپوست و کود دامی تحت شرایط تنش خشکی در گیاه اطلسی ایرانی (.Petunia spp)
صفحه 91-100
9. افزایش بیان ژنهای چاویکول O-متیل ترنسفراز و سینامات 4-هیدروکسیلاز تحت تأثیر متیل جاسمونات در گیاه دارویی ریحان (.Ocimum basilicum L)
صفحه 101-112
10. تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگیهای کیفی و بهبود رنگگیری میوه سیب رقم رد اسپار
صفحه 113-125