دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = %D9%82%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C %D9%85%D8%AD%D9%84%D9%88%D9%84
تعداد مقالات: 3
کاهش اثرات مضر تنش شوری در گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum L. cv. Mobin) با استفاده از اسید آسکوربیک
دوره 43، شماره 3 ، آبان 1399، ، صفحه 349-362
چکیده
چکیدهشوری به فرآیندهاو ساختارهایسلولی در گیاهانآسیبمیرساند و موجب کاهش رشد و عملکرد میگردد. در پژوهش حاضر کاربرد اسید آسکوربیک برونزا بهعنوان یک آنتیاکسیدان قوی بهمنظور بهبود مقاومت به تنش ... بیشتررابطه بین تجمع ترکیبات نیتروژن دار و قندها، و تحمل به تنش شوری در گیاه کلزا (.Brassica napus L)
دوره 39، شماره 1 ، خرداد 1395، ، صفحه 1-1
چکیده
تنشهای غیر زیستی نظیر شوری سبب افزایش ترکیبات نیتروژن دار مانند پرولین و پروتئین های محلول در گیاه میگردد. به منظور بررسی نقش این ترکیبات در تحمل به شوری، آزمایشی روی گیاه کلزا به صورت کنترل شده و ... بیشتربررسی تحمل به شوری گیاه توت روباه (Poterium sanguisorba) از طریق برخی خصوصیات فیزیولوژیکی
دوره 34، شماره 2 ، اسفند 1390، ، صفحه 1-12