دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = فنل کل
تعداد مقالات: 3
بهبود خواص آنتیاکسیدانی و آنتوسیانین میوه توتفرنگی رقم آروماس با استفاده از لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 455-468
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تأثیر لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم بر خواص آنتیاکسیدانی و بعضی صفات کیفی میوه توتفرنگی رقم آروماس، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 9 تیمار و 3 تکرار، ... بیشتربررسی تأثیر کاربرد سطوح مختلف کود آلی و اوره بر تجمع نیترات و برخی صفات فیزیولوژیک اسفناج
دوره 41، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 83-94
چکیده
استفاده از روشهایی که موجب کاهش تجمع نیترات در سبزیهای برگی شود و همچنین ارزش غذایی آنها را حفظ نماید حائز اهمیت میباشد. بهمنظور بررسی تأثیر سطوح مختلف (صفر، 10، 20 و 30 درصد حجمی) کودهای آلی (دامی، ... بیشترتاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 131-143