بررسی مراحل فنولوژیک و عملکرد دانه سویا تحت تأثیر عصاره جلبک و کیفیت اولیه بذر
بررسی مراحل فنولوژیک و عملکرد دانه سویا تحت تأثیر عصاره جلبک و کیفیت اولیه بذر

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروز آبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 533-548

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.41967.2059

چکیده
  بذرهای سویا به­دلیل بالا بودن میزان روغن در آن­ها به انبارداری حساس هستند و سریع دچار فرسودگی می­شوند. فرسودگی بذور منجر به کاهش درصد و سرعت جوانه­زنی و در نهایت کاهش عملکرد دانه می­شود. اگرچه ...  بیشتر