دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
تعداد مقالات: 10
بررسی محتوی فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی دو گونه وحشی تمشک Rubus persicus و R. caesius در مراحل مختلف رسیدگی میوه
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 295-306
چکیده
چکیدهآنتیاکسیدانهابا آزادسازی الکترونهای منفرد و اتمهای هیدروژن با تنش اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. مطالعات مختلف نشان دادهاند که ترکیبات فنلی و فلاونوئیدهای موجود ... بیشتربررسی اثر نوع دانه گرده برخی از ژنوتیپهای گردو بر ویژگیهای کمی و کیفی و درصد تشکیل میوه در والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 307-320
چکیده
چکیدهبرای تشکیل میوه، باردهی اقتصادی و انجام تلاقیهای هدفمند در گردو باید گردهدهندههایی در باغهای بذری و پیوندی مورد استفاده قرار گیرند که با ارقام اصلی همپوشانی گلدهی داشته و با توجه به محدودیت ... بیشتراثر تعداد جوانه در بوته و شاخه برخصوصیات کمی وکیفی انگور رقم پرلت
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 321-332
چکیده
چکیدهبه منظورتعیینتعداد جوانه در بوته و تعداد جوانه در شاخه بر خصوصیات کمی و کیفی رقم پرلت آزمایشی با سهتیمار 42، 60 و72 جوانه در بوته و تعداد جوانه در شاخه شامل4، 5 و 6 جوانهدر قالبفاکتوریل بر پایهبلوکهای ... بیشترارزیابی تجمع نیترات و نیتریت در سبزیهای تولیدشده در مناطق مختلف اهواز
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 333-344
چکیده
چکیدهسبزیها نقش مهمی در سلامتی جامعه دارند. یکی از مشکلات موجود در سبزیها مقدار بالای نیترات آنها در فصل سرد است.جهت شناخت مقدار نیترات و نیتریت سبزیهای تولیدی در اهواز آزمایشیدر قالب طرح کرتهای ... بیشترارزیابی برخی ویژگیهای فیتوشیمیایی زرشک سیاه (Berberis integerrima) در پاسخ به محلولپاشی با نانو ذره اکسید روی و دماهای خشککردن گیاه
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 345-358
چکیده
چکیدهتغذیه گیاه و فرایندهای پس از برداشت از عوامل مؤثر در افزایش ویژگیهای کیفی و محتوای متابولیتهای ثانویه در گیاهان میباشند. بهمنظور بررسی تأثیر محلولپاشی با نانوذره روی (صفر، 3 و 6 میلیگرم ... بیشترارتباط شاخصهای رنگ با ویژگیهای شیمیایی میوه در ارقام سیب گوشت قرمز و سفید
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 359-372
چکیده
چکیدهرنگ سطحمیوهیکیازعواملمهمدر ارزیابیکیفیو ویژگیهای ظاهری در میوه محسوبمیشود، که اولین مؤلفه پذیرش توسط مشتری است.مطالعهای در قالب طرح کاملاً تصادفی با 12 رقم سیب بومی و وارداتی در سه تکرار در ... بیشتربررسی تنوع ژنتیکی دو ژنوتیپ برتر زیتون استان قم در مقایسه با برخی ارقام تجاری موجود در باغ فدک این استان با استفاده از صفات ریختشناسی و نشانگرهای ISSR
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 373-386
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام زیتون استان قم، دو ژنوتیپ برتر استان قم از نظر مقاومت به سرما (فدک و طوبی) به همراه پنج رقم زیتون تجاری (مانزانیلا، سویلانا، آربکین، کنسروالیا و محزم) در باغ ... بیشترمقایسه تغییرات قندها و بیان ژنهای دساتورزا 12 و 15 در گندم نان و دورم تحت تنشسرما
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 387-400
چکیده
چکیدهگیاهان از طریق تغییر بیان ژنها و تغییر متابولیتهای سازگارکننده تحمل به سرما را افزایش میدهند. در گیاهان این فرایند توسط دوره سازگاری به سرما تسریع میشود. در این مطالعه، پاسخهایتغییرات ... بیشترارزیابی شاخصهای کیفی شربت در برداشت سبز و سوخته نیشکر
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 402-415
چکیده
چکیدهتعهدات بینالمللی و فشار افکار عمومی برای جلوگیری از آلودگی محیطزیست موجبگذار از برداشت سوخته نیشکر به برداشت سبز در مناطق نیشکر کاری دنیا شده است. به منظور مقایسه شاخصهای کیفی شربت نیشکر ... بیشتراثر تراکم بوته بر شاخصهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتیپهای یولاف زراعی (Avena sativa L.) در شرایط اقلیمی اهواز
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، صفحه 415-428