دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
تعداد مقالات: 11
بررسی تأثیر کاربرد کود دامی و کمپوست شهری بر میزان رشد و نمو، میزان و عملکرد اسانس و بار میکروبی سنبل الطیب (Valeriana officinalis
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 1-14
چکیده
استفاده از کودهای آلی یکی از روشهای موثر درکشت ارگانیک گیاهان دارویی است که نقش بسزایی درتولید گیاهان دارویی دارد. هدف ازاین پژوهشبررسی اثرکوددامی و کمپوستزبالهشهریبر میزان رشد و نمو، ... بیشترتأثیر همزیستی میکوریزایی بر رشد و میزان پرولین در تره فرنگی (.Allium porrum L) و دو توده تره ایرانی L.) Allium ampeloprasum ssp. persicum) تحت تنش خشکی
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 15-26
چکیده
در سالهای اخیر استفاده از روشهای زیستی نظیر همزیستی میکوریزایی جهت مقابله با تنش خشکی مورد توجه قرار گرفته است. بر این اساس در یک آزمایش گلدانی در سال 1389 و در گلخانه دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین ... بیشترتأثیر تنش فرسودگی بذر بر جوانهزنی و مؤلفههای رشد گیاهچههای سه رقم گلرنگ ( Carthamus tinctorius L. )
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 27-40
چکیده
به منظور بررسی اثر تنش فرسودگی بذر (آزمون پیری تسریع شده)، بر مؤلفههای جوانهزنی و رشد گیاهچه، آزمون پیری بذر با آرایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی، در سه دمای 30، 40 و 50 درجه سانتیگراد و چهار دورهی ... بیشترارزیابی رشد دانه و مشارکت مواد ذخیرهای ساقه در عملکرد دانه ارقام جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی انتهای فصل
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 41-53
چکیده
طول دوره پرشدن دانه و سرعت آن تعیین کننده وزن نهایی دانه جو می باشد. در این مطالعه به منظور بررسی اثر تنش خشکی انتهای فصل بر طول دوره مؤثر پرشدن دانه، سرعت پرشدن در مرحله خطی رشد دانه و میزان مشارکت مواد ... بیشتربررسی اثر پاکلوبوترازول در تولید ریزغده و خصوصیات رویشی سیبزمینی (Solanum tuberosum L.) در سیستم هواکشت
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 55-63
چکیده
به منظور بررسی تأثیر پاکلوبوترازول بر تولید ریزغده سیبزمینی در سیستم هواکشت، یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار با استفاده از سیبزمینی رقم ساوالان انجام شد. فاکتورهای ... بیشترمقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده وگرده افشانی نشده دو رقم خرماPhoenix dactylifera L.) ) در مراحل مختلف رشد و نمو میوه
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 65-74
چکیده
این پژوهش در راستای مقایسه خصوصیات مختلف میوه خرمای گرده افشانی شده و نشده دو رقم شاهانی و پیارم در مراحل مختلف رشد صورت گرفت. خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه های گرده افشانی شده و نشده دو رقم، طی چهار مرحله ... بیشتربررسی اثرات میکوریز آربسکولار و اسید سالیسیلیک بر میزان عناصر غذایی دانهالهای پسته اهلی رقم ابارقی (Pistacia vera cv. Abareqi) در شرایط تنش خشکی
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 75-89
چکیده
به منظور بررسی اثرات تلفیقی قارچ میکوریز- آربسکولار و اسید سالیسیلیک بر میزان جذب و انتقال عناصر غذایی دانهالهای پسته رقم ابارقی در شرائط تنش خشکی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی ... بیشتراثر کمآبیاری و کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب بر گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L.)
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 91-102
چکیده
به منظور بررسی اثر کمآبیاری و کاربرد کودهای شیمیایی و زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب گاوزبان، آزمایشی در بهار و تابستان 1390 در کرمانشاه و به صورت کرتهای خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی ... بیشترارزیابی تحمل گرما در ارقام گندم با استفاده از صفات فیزیولوژیکی و شاخصهای تحمل به تنش در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 103-113
چکیده
بهمنظور ارزیابی تحمل به گرمای10رقم گندم،تحقیقی در سال زراعی 90-1389 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در دو شرایط بدون تنشو تنشگرمادر شرایط آب و هوایی اهواز اجرا شد.در این تحقیق صفاتمحتوای ... بیشتربررسی تاثیر زمان برداشت بر درصد، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی (Mentha spicata) در منطقه حمیدیه
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 115-129
چکیده
نعنا دشتی (Mentha spicata) یکی از مهمترین گیاهان دارویی خانواده نعنا میباشد که به دلیل خواص دارویی ارزشمند کاربرد زیادی در صنایع غذایی، آرایشی-بهداشتی و داروسازی دارد. کمیت و کیفیت اسانس تحت تاثیر عوامل ژنتیکی، ... بیشترتاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، صفحه 131-143