@article { author = {rashno nuzhad, Fatemh and moallemi, norola and Mortazavi, seyad mohamad hasan}, title = {Effects of Harvesting Time and Fruit Size on Physical and Biochemical Properties of Pomegranate Fruit cv. ‘Rabab Neiriz’ in Ghalletol-Baghmalak}, journal = {Plant Productions}, volume = {39}, number = {3}, pages = {27-38}, year = {2016}, publisher = {Shahid Chamran University of Ahvaz}, issn = {2588-543X}, eissn = {2588-5979}, doi = {10.22055/ppd.2016.12065}, abstract = {Background and Objectives Pomegranate (Punica granatum) is a nonclimacteric fruit rcent respectively. In general, the results of the present study confirmed that the medium fruit size at the third harvesting time has a better quality as compared to other sizes and harvesting times.    }, keywords = {pomegranate,Size,Vitamin C,Yield,Quality}, title_fa = {اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی‌های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی‌ریز در قلعه‌تل باغملک}, abstract_fa = {انار میوه‌ای نافرازگراست و برای داشتن بهترین عطر و طعم باید در مرحله رسیدگی کامل برداشت شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر زمان برداشت و اندازه میوه برای تعیین بهترین تاریخ برداشت و دستیابی به انار با کیفیت خوب در منطقه قلعه‌تل باغمک (استان خوزستان) انجام گردید. در این آزمایش، در سه مرحله (15 مهرماه، 1 آبان‌ماه و 15 آبان‌ماه) میوه‌های انار برداشت و به سه اندازه بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم شدند. نتایج حاصله نشان داد زمان برداشت و اندازه میوه بر وزن میوه، حجم میوه، میزان آنتوسیانین، میزان ویتامین ث، اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول، نسبت مواد جامد محلول به اسیدتیه قابل تیتر، میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای مواد فنولی میوه انار رقم رباب نی‌ریز اثر معنی‌داری داشت. میزان مواد جامد محلول در برداشت سوم، 16/16 درصد بود و بین میوه‌های متوسط و کوچک تفاوت معنی‌داری مشاهده نشد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت مواد جامد محلول به اسید در برداشت سوم به‌ترتیب 1/04 و 16/2 درصد بود. در مجموع نتایج به‌دست آمده بیانگر این است که میوه‌های متوسط برداشت سوم (اواسط آبان‌ماه) کیفیت بهتری نسبت به میوه‌های سایر برداشت‌ها داشتند.}, keywords_fa = {آنتی اکسیدان,اندازه,عملکرد,کیفیت}, url = {https://plantproduction.scu.ac.ir/article_12065.html}, eprint = {https://plantproduction.scu.ac.ir/article_12065_f0eb5e643f54b157ec260a6479b59c79.pdf} }