دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
موضوعات = H: میوه های معتدله
تعداد مقالات: 15
اثر کاربرد برگی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) و فورکلرفنورون (CPPU) بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم کاماروسا
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1403
چکیده
کاربرد ترکیبات طبیعی و غیرمضر برای سلامت انسان و محیط زیست در افزایش عملکرد و کیفیت توتفرنگی اهمیت زیادی دارد. یکی از مهم ترین و گسترده ترین ارقام توتفرنگی مورد کشت در جهان رقم کاماروسا است که به ... بیشترتأثیر محلولپاشی مس، سیلیسیم، قارچکش ایپرودیون-کاربندازیم و ورمیواش بر کیفیت میوه انار رقم شهوار
دوره 44، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 319-330
چکیده
چکیدهترکیدگی میوهی انار و بیماریهای قارچی مرتبط با آن میوه، از مسائل مهم کشت و پرورش این محصول بهویژه در مناطق مرطوب است. این تحقیق به منظور بررسی اثر نانوکلات مس و سیلیسیم به همراه دو قارچکش ... بیشتربهبود خواص آنتیاکسیدانی و آنتوسیانین میوه توتفرنگی رقم آروماس با استفاده از لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 455-468
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تأثیر لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم بر خواص آنتیاکسیدانی و بعضی صفات کیفی میوه توتفرنگی رقم آروماس، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 9 تیمار و 3 تکرار، ... بیشتراثرات ژل آلوئهورا و زمان انبارمانی بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی آریلهای تازه انار با حداقل فرآوری
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 495-508
چکیده
چکیدهاثر روشهای مختلف فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت پس از برداشت میوه انار بررسی شده است ولی اطلاعات محدودی در مورد کیفیت پس از برداشت آریلهای تازه انار بهعنوان یک محصول آماده مصرف وجود دارد. در آزمایش ... بیشتراثر تنش خشکی و گردوغبار بر پراکسیداسیون لیپیدی و واکنش ضداکسایشی دو رقم توتفرنگی
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 535-550
چکیده
چکیدهدر سالهای اخیر پدیده گردوغبار یکی از چالشهای مهم در غرب و جنوب غربی ایران بوده که سالیانه خسارات فراوانی بر محیطزیست و محصولات کشاورزی به جا میگذارد. بر همین اساس، آزمایشی برای بررسی اثر گردوغبار ... بیشتراثر رژیمهای آبیاری تنظیمشده بر ویژگیهای رویشی، پومولوژیکی و عملکردی زیتون کنسروالیا در شرایط مزرعه
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 575-585
چکیده
چکیدهاین پژوهش بهمنظورشناختمراحلحساس رشدیزیتوندربرابرتنش خشکی و ارزیابی اثر تنش کمآبی بر ویژگیهای درخت زیتون رقم کنسروالیا در شرایط مزرعه در ایستگاه تحقیقات زیتون دالاهو طی سال زراعی 1395-9413 ... بیشتربررسی محتوی فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی دو گونه وحشی تمشک Rubus persicus و R. caesius در مراحل مختلف رسیدگی میوه
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 295-306
چکیده
چکیدهآنتیاکسیدانهابا آزادسازی الکترونهای منفرد و اتمهای هیدروژن با تنش اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. مطالعات مختلف نشان دادهاند که ترکیبات فنلی و فلاونوئیدهای موجود ... بیشتراثر تعداد جوانه در بوته و شاخه برخصوصیات کمی وکیفی انگور رقم پرلت
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 321-332
چکیده
چکیدهبه منظورتعیینتعداد جوانه در بوته و تعداد جوانه در شاخه بر خصوصیات کمی و کیفی رقم پرلت آزمایشی با سهتیمار 42، 60 و72 جوانه در بوته و تعداد جوانه در شاخه شامل4، 5 و 6 جوانهدر قالبفاکتوریل بر پایهبلوکهای ... بیشتربررسی تنوع ژنتیکی دو ژنوتیپ برتر زیتون استان قم در مقایسه با برخی ارقام تجاری موجود در باغ فدک این استان با استفاده از صفات ریختشناسی و نشانگرهای ISSR
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 373-386
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام زیتون استان قم، دو ژنوتیپ برتر استان قم از نظر مقاومت به سرما (فدک و طوبی) به همراه پنج رقم زیتون تجاری (مانزانیلا، سویلانا، آربکین، کنسروالیا و محزم) در باغ ... بیشتراثر زمان سرزنی شاخه و قطع آبیاری قبل از برداشت بر برخی از ویژگیهای کمی و کیفی انگور عسکری
دوره 41، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 83-96
چکیده
انگور یکی از مهمترین محصولات باغی در ایران است. در بعضی مناطق به دلیل آب زیاد و شرایط اقلیمی مناسب، رشد رویشی بیشتر از حد عادی است. این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف زمان سرزنی شاخه و قطع دور ... بیشتربررسی اثر محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون (.Olea europaea L) در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 13-26
چکیده
به منظور ارزیابی اثرات محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم زیتون، آزمایشی طی سال های 1391 و 1392 در باغ زیتون گروه باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت کرتهای خرد شده با طرح پایه ... بیشترنقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 55-63
چکیده
امروزه تولید نانوذرات نقره به روشهای شیمیایی مختلفی انجام میگیرد که دارای معایبی از جمله عدم پایداری محلول و نیازمند تجهیزات پیشرفته برای تولید است. به همین دلیل محققان به سیستمهای سبز تولید ... بیشترارزیابی اثرات کیفیت آب و سولفات آمونیوم بر کارایی علفکش گلیفوسیت در کنترل علفهایهرز باغ زرشک
دوره 37، شماره 4 ، اسفند 1393، ، صفحه 23-34
چکیده
به منظور ارزیابی اثرات کیفیت آب و ماده افزودنی (سولفات آمونیوم) بر کارایی علفکش گلیفوسیت، آزمایشی در باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال 1390-1389 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای ... بیشترتغییرات فصلی مقادیر نشت الکترولیتی،کربوهیدرات های محلول و رشد مجدد قلمه های چهار رقم انگور، (V.vinifera) تحت تنش یخ زدگی
دوره 37، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 49-61
چکیده
انگورها یکی از میوه های مناطق معتدله است که اغلب در اثر یخ زدگی دچار خسارت می شود. در این پژوهش به منظور بررسی پاسخ چهار رقم انگور به تنش یخ زدگی در طول فصل رکود، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا ... بیشترمطالعه اثر کاربرد برگی کائولین بر فلئورسانس و میزان کلروفیل برگ نهالهای زیتون (Olea europaea L.) رقم دزفول تحت تنش کم آبی
دوره 37، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 127-139