مقایسه سه روش مختلف استخراج RNA ژنومی از پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis L.)
مقایسه سه روش مختلف استخراج RNA ژنومی از پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis L.)

فاطمه احمدی؛ محمد مهدی شریفانی؛ امیر موسوی؛ نگین اخلاقی امیری؛ مصطفی خوشحال سرمست؛ خلیل زینلی نژاد

دوره 46، شماره 1 ، خرداد 1402، ، صفحه 1-10

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.41200.2043

چکیده
  پژوهش حاضر به منظور مقایسه روش­های مختلف استخراج  RNAکل با کیفیت بالا در پرتقال تامسون ناول می­ باشد. مرکبات جز یکی از میوه­ های استراتژیک در ایران محسوب می­گردد و یافتن روش مناسب و کم­هزینه ...  بیشتر