اثر کلات‌های بالک و نانوذره آهن، روی و بور بر نخود (Cicer arietinum L.) در کشت دیم: افزایش عملکرد دانه
اثر کلات‌های بالک و نانوذره آهن، روی و بور بر نخود (Cicer arietinum L.) در کشت دیم: افزایش عملکرد دانه

داود رحیمی منفرد؛ محسن سعیدی؛ سعید جلالی هنرمند

دوره 47، شماره 4 ، دی 1403، ، صفحه 561-579

https://doi.org/10.22055/ppd.2024.47290.2183

چکیده
  نخود از مهم‌ترین گیاهان خانواده حبوبات است و در مناطق نیمه خشک مانند اکثر مناطق غربی ایران به صورت دیم کشت می‌شود. کمبود رطوبت و فرم قابل جذب عناصر غذایی کم‌مصرف در محلول خاک از دلایل مهم پایین بودن ...  بیشتر