بررسی محتوی فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی دو گونه وحشی تمشک Rubus persicus و R. caesius در مراحل مختلف رسیدگی میوه
بررسی محتوی فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی دو گونه وحشی تمشک Rubus persicus و R. caesius در مراحل مختلف رسیدگی میوه

حامد دادخواه آغداش؛ مهدی دائمی سعیدآباد؛ محسن فلاحتی عنبران

دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 295-306

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.26049.1615

چکیده
  چکیدهآنتی‌اکسیدان‌هابا آزادسازی الکترون‌های منفرد و اتم‌های هیدروژن با تنش اکسیداتیو ناشی از رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. مطالعات مختلف نشان داده‌اند که ترکیبات فنلی و فلاونوئیدهای موجود ...  بیشتر