مطالعه ضرایب همبستگی صفت‌های زراعی و تجزیه علیت عملکرد دانه در چاودار
مطالعه ضرایب همبستگی صفت‌های زراعی و تجزیه علیت عملکرد دانه در چاودار

خدیجه نایبی آق‌بلاغ؛ ناصر صباغ نیا؛ مختار پسندی صومعه‌سفلی؛ محسن جانمحمدی

دوره 42، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 31-46

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.22523.1486

چکیده
  چاودار (Secale cereale L.) یکی از گرامینه‌های مهم و با ارزش است که برای تولید نان یا مصرف علوفه مورد استفاده قرار می‌گیرد. به ‌منظور بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزاء عملکرد، 64 ژنوتیپ مختلف چاودار در آزمایش ...  بیشتر