تأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران
تأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران

سکینه خندان ده ارباب؛ محمد حسین امینی فرد؛ حمید رضا فلاحی؛ حامد کاوه

دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 213-226

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.26492.1630

چکیده
  چکیدهبه ‌منظور بررسی تأثیر کود محرک رشد و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای مواد مؤثره زعفران sativus L.)(Crocusآزمایشی در سال زراعی 96- 1395 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند به‌صورت ...  بیشتر
بررسی تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و میزان متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)
بررسی تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و میزان متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)

زهره قلی زاده؛ محمد حسین امینی فرد؛ محمد حسن سیاری

دوره 40، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 53-64

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.18117.1351

چکیده
  به‌منظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و متابولیت‌های ثانویه زعفران، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند در سال زراعی 1394 به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های ...  بیشتر