دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = تغذیه
تعداد مقالات: 5
بررسی اثرات کودهای شیمیایی و زیستی بر مقادیر مواد مؤثره اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L. )
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، ، صفحه 455-474
چکیده
استفاده از گیاهان دارویی و فرآوردههای آنها در کشورهای مختلف توسعه فراوانی یافتهاند. مریمگلی با نام علمیSalvia officinalis از گیاهان دارویی باارزش تیره نعنائیان است. برگ های مریمگلی حاوی انواع مختلفی ... بیشتراثر محلولپاشی سولفات پتاسیم و سیلیسیم بر برخی خصوصیات میوه انار رقم ملس ساوه
دوره 47، شماره 2 ، شهریور 1403، ، صفحه 309-321
چکیده
تولید انار در ایران، به عنوان یکی از مهمترین کشورهای تولید کننده انار دنیا، با چالشهایی روبرو میباشد. ترک-خوردگی میوه انار یکی از مهمترین این چالشها میباشد که باعث کاهش بسیار زیاد در کیفیت میوههای ... بیشترتأثیر سه گونه از قارچهای ریشهای آربسکولار بر رشد و جذب برخی از عناصر غذایی در گیاه آهار در شرایط تنش خشکی
دوره 41، شماره 4 ، اسفند 1397، ، صفحه 83-96
چکیده
خشکی یکی از مهمترین عوامل محدودکننده محیطی میباشد که رشد و بهرهوری گیاه را بیشتر از فاکتورهای محیطی دیگر محدود میکند. به منظور بررسی اثر سه ایزوله شناساییشده از قارچ های ریشهای آربسکولار ... بیشتربررسی تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)
دوره 40، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 53-64
چکیده
بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و متابولیتهای ثانویه زعفران، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند در سال زراعی 1394 بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای ... بیشتربررسی اثرات محلولپاشی کلریدکلسیم روی برگ و میوه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) در مرحله پس از برداشت
دوره 40، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 89-100