دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = انبارمانی
تعداد مقالات: 5
حفظ کیفیت پس از برداشت و بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه آلبالوی رقم مجارستانی توسط تیمار با اسید مالیک
دوره 46، شماره 2 ، شهریور 1402
چکیده
در این تحقیق به بررسی اثر اسیدمالیک در طی دوره پس از برداشت در میوههای آلبالو رقم مجارستانی پرداخته شده است. میوههای آلبالو از یک باغ تجاری در شهر ماهان کرمان در سال 1401 انتخاب و بعد از تیمار با اسیدمالیک ... بیشتراثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘Malas Post Zard’) .(Punica granatum L
دوره 41، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 57-68
چکیده
اطلاعات محدودی در زمینه جنبههای قبل از برداشت که میتواند فیزیولوژی پس از برداشت میوه انار (Punica granatum L.) را تحت تأثیر قرار دهد وجود دارد. هدف آزمایش حاضر، تعیین تغییرات شاخصهای کیفی میوه انار در ناحیه ... بیشتربررسی اثر قطع آبیاری و کاربرد هورمون براسینواستروئید قبل از برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی پیاز بلوچستان (Alium sepa cv. Baluchestan) در ایرانشهر
دوره 40، شماره 4 ، اسفند 1396، ، صفحه 63-76
چکیده
به منظور بررسی اثر قطع آبیاری و هورمون 24- اپی براسینولید قبل از برداشت بر خصوصیات پیاز بلوچستان، آزمایشی بهصورت کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور آزمایشی شامل قطع آبیاری بهعنوان ... بیشتربررسی اثرات محلولپاشی کلریدکلسیم روی برگ و میوه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) در مرحله پس از برداشت
دوره 40، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 89-100
چکیده
بهمنظور ارزیابی تأثیر روش محلولپاشی کلریدکلسیم بر کیفیت میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو عامل کلرید کلسیم با غلظتهای (صفر، 5/0، ... بیشترتأثیر اسانسهای رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 53-62