ارزیابی کیفیت میوه پرتقال‌های ارقام فوکوموتو، ناولیت و تامسون‌ناول روی دو پایه سیتروملو و C-35
ارزیابی کیفیت میوه پرتقال‌های ارقام فوکوموتو، ناولیت و تامسون‌ناول روی دو پایه سیتروملو و C-35

جواد فتاحی‌مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ نگین اخلاقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آبان 1402

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.43862.2102

چکیده
  کیفیت میوه مرکبات معمولا تحت تاثیر نوع رقم، پایه و شرایط پس از برداشت قرار می‌گیرد. در این پژوهش کیفیت میوه سه رقم پرتقال تامسون‌ناول، فوکوموتو و ناولیت روی دو پایه سوئینگل سیتروملو و سیترنج C-35 در زمان ...  بیشتر
اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘Malas Post Zard’) .(Punica granatum L
اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘Malas Post Zard’) .(Punica granatum L

فرزانه پایمرد؛ مختار حیدری

دوره 41، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 57-68

https://doi.org/10.22055/ppd.2018.13550

چکیده
  اطلاعات محدودی در زمینه جنبه‌های قبل از برداشت که می‌تواند فیزیولوژی پس از برداشت میوه انار (Punica granatum L.) را تحت تأثیر قرار دهد وجود دارد. هدف آزمایش حاضر، تعیین تغییرات شاخص‌های کیفی میوه انار در ناحیه ...  بیشتر
بررسی اثر قطع آبیاری و کاربرد هورمون براسینواستروئید قبل از برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی پیاز بلوچستان (Alium sepa cv. Baluchestan) در ایرانشهر
بررسی اثر قطع آبیاری و کاربرد هورمون براسینواستروئید قبل از برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی پیاز بلوچستان (Alium sepa cv. Baluchestan) در ایرانشهر

علیرضا پرکاسی؛ فرشته کامیاب

دوره 40، شماره 4 ، اسفند 1396، ، صفحه 63-76

https://doi.org/10.22055/ppd.2018.13445

چکیده
  به منظور بررسی اثر قطع آبیاری و هورمون 24- اپی براسینولید قبل از برداشت بر خصوصیات پیاز بلوچستان، آزمایشی به‌صورت کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی با دو فاکتور آزمایشی شامل قطع آبیاری به‌عنوان ...  بیشتر
بررسی اثرات محلول‌پاشی کلریدکلسیم روی برگ و میوه بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) در مرحله پس از برداشت
بررسی اثرات محلول‌پاشی کلریدکلسیم روی برگ و میوه بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) در مرحله پس از برداشت

امین میرشکاری؛ بابک مدنی

دوره 40، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 89-100

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.17673.1335

چکیده
  به‌منظور ارزیابی تأثیر روش محلول‌پاشی کلریدکلسیم بر کیفیت میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با دو عامل کلرید کلسیم با غلظت‌های (صفر، 5/0، ...  بیشتر
تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار

عاطفه گلستانی؛ سمیه رستگار

دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 53-62

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.13118

چکیده
  بیماری‌های پس از برداشت یکی از دلایل مهم ضایعات انباری میوه انبه می‌‌باشد. شیوع بیماری‌ها می‌‌تواند کیفیت میوه را تحت تأثیر قرار دهد و عمر ماندگاری محصولات باغبانی را کاهش دهد. هدف این مطالعه بررسی ...  بیشتر