دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = کیفیت پس از برداشت
تعداد مقالات: 3
اثرات ژل آلوئهورا و زمان انبارمانی بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی آریلهای تازه انار با حداقل فرآوری
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 495-508
چکیده
چکیدهاثر روشهای مختلف فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت پس از برداشت میوه انار بررسی شده است ولی اطلاعات محدودی در مورد کیفیت پس از برداشت آریلهای تازه انار بهعنوان یک محصول آماده مصرف وجود دارد. در آزمایش ... بیشتراثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘Malas Post Zard’) .(Punica granatum L
دوره 41، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 57-68
چکیده
اطلاعات محدودی در زمینه جنبههای قبل از برداشت که میتواند فیزیولوژی پس از برداشت میوه انار (Punica granatum L.) را تحت تأثیر قرار دهد وجود دارد. هدف آزمایش حاضر، تعیین تغییرات شاخصهای کیفی میوه انار در ناحیه ... بیشتربرهمکنش اثرات اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر برخی خصوصیات کیفی آلوی رقم شابلون
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 15-24