دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = آنزیمهای آنتیاکسیدانی
تعداد مقالات: 4
تغییرات فیتوشیمیایی گیاه لعل کوهستان (Oliveria decumbens) در پاسخ به تنش شوری و کاربرد هورمون سالیسیلیک اسید
دوره 46، شماره 2 ، شهریور 1402
چکیده
تنش شوری از جمله مهمترین معضلات در مسیرکشت و تولید محصولات کشاورزی از جمله گیاهان دارویی است. گسترش اراضی شور در پی خشکسالیهای مستمرِ سالهای اخیر، بر اهمیت تعیین سطح تحمل گیاهان دارویی، نوع واکنش ... بیشتربهبود ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلولپاشی قبل از برداشت میوهها با کلراید کلسیم
دوره 42، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 1-12
چکیده
محلولپاشی قبل از برداشت درختان با کلراید کلسیم یکی از شیوههای کارا و بیخطر برای حفظ و بهبود کیفیت میوهها در مدت انبارداری است. بنابراین، هدف از این پژوهش بررسی تأثیر محلولپاشی میوههای مرکبات ... بیشتراثرات براسینواستروئید بر کاهش اثرات نامطلوب سرما در میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L. Rish baba) طی دوره انبارمانی
دوره 39، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 65-78
چکیده
انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که تولید آن در کشور ما از سابقه بسیار طولانی برخوردار است. میوه انگور به علت دارا بودن پوست نازک و بافتی نرم در برابر صدمات مکانیکی و انبارداری حساس است. در این پژوهش ... بیشتراثرات دگرآسیبی عصارههای آبی و الکلی برگ گیاه کما (Ferula foetida) بر جوانهزنی بذورگوجهفرنگی (Lycopersicun esculentum)
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 65-76