بهبود ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلول‌پاشی قبل از برداشت میوه‌ها با کلراید کلسیم
بهبود ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلول‌پاشی قبل از برداشت میوه‌ها با کلراید کلسیم

جواد فتاحی‌مقدم؛ ابوذر هاشم پور؛ رضا فیفایی

دوره 42، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 1-12

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.22511.1484

چکیده
  محلول‌پاشی قبل از برداشت درختان با کلراید کلسیم یکی از شیوه‌های کارا و بی‌خطر برای حفظ و بهبود کیفیت میوه‌ها در مدت انبارداری است. بنابراین، هدف از این پژوهش بررسی تأثیر محلول‌پاشی میوه‌های مرکبات ...  بیشتر
اثرات براسینواستروئید بر کاهش اثرات نامطلوب سرما در میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L. Rish baba) طی دوره انبارمانی
اثرات براسینواستروئید بر کاهش اثرات نامطلوب سرما در میوه انگور رقم ریش بابا (Vitis vinifera L. Rish baba) طی دوره انبارمانی

بهاره قربانی؛ زهرا پاک کیش

دوره 39، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 65-78

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.12528

چکیده
  انگور یکی از مهم‌ترین میوه هایی است که تولید آن در کشور ما از سابقه بسیار طولانی برخوردار است. میوه انگور به علت دارا بودن پوست نازک و بافتی نرم در برابر صدمات مکانیکی و انبارداری حساس است. در این پژوهش ...  بیشتر
اثرات دگرآسیبی عصاره‌های آبی و الکلی برگ گیاه کما (Ferula foetida) بر جوانه‌زنی بذورگوجه‌فرنگی (Lycopersicun esculentum)
اثرات دگرآسیبی عصاره‌های آبی و الکلی برگ گیاه کما (Ferula foetida) بر جوانه‌زنی بذورگوجه‌فرنگی (Lycopersicun esculentum)

قدیر طاهری

دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 65-76

https://doi.org/10.22055/ppd.2016.12333

چکیده
  هدف این تحقیق مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره‌های آبی و الکلی برگ‌های گیاه کما، جمع‌آوری شده در مراحل اولیه رشد رویشی بر واکنش‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در حین جوانه‌زنی بذور گوجه‌فرنگی بود. بدین ...  بیشتر