بهبود ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلول‌پاشی قبل از برداشت میوه‌ها با کلراید کلسیم
بهبود ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلول‌پاشی قبل از برداشت میوه‌ها با کلراید کلسیم

جواد فتاحی‌مقدم؛ ابوذر هاشم پور؛ رضا فیفایی

دوره 42، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 1-12

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.22511.1484

چکیده
  محلول‌پاشی قبل از برداشت درختان با کلراید کلسیم یکی از شیوه‌های کارا و بی‌خطر برای حفظ و بهبود کیفیت میوه‌ها در مدت انبارداری است. بنابراین، هدف از این پژوهش بررسی تأثیر محلول‌پاشی میوه‌های مرکبات ...  بیشتر
ارزیابی تحمل به شوری دانهال‌های پسته با بررسی رشد، آسیب‌های اکسیداتیو و ترکیب عناصر معدنی
ارزیابی تحمل به شوری دانهال‌های پسته با بررسی رشد، آسیب‌های اکسیداتیو و ترکیب عناصر معدنی

زهرا میرفتاحی؛ محمودرضا روزبان؛ سهیل کریمی؛ وحید توللی؛ ساسان علی نیائی فرد

دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 13-28

https://doi.org/10.22055/ppd.2018.18881.1371

چکیده
  شور شدن زمین‌های مناطق مرکزی ایران سبب محدود شدن کشت و تولید پسته در طی دهه اخیر شده است. در این پژوهش دانهال‌های پسته قزوینی و اکبری و یک هیبرید بین گونه‌ای قزوینی × آتلانتیکا تحت تیمار غلظت‌های ...  بیشتر
تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و کلسیم بر رشد، غلظت عناصر غذایی و عملکرد گل بریده رز (.Rosa hybrida L) رقم وندتا
تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و کلسیم بر رشد، غلظت عناصر غذایی و عملکرد گل بریده رز (.Rosa hybrida L) رقم وندتا

شهرام کیانی؛ محمد جعفر ملکوتی؛ کامران میرزاشاهی

دوره 34، شماره 2 ، بهمن 1390، ، صفحه 15-26

چکیده
  به‌منظور مطالعه ی تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و کلسیم بر رشد، غلظت عناصر غذایی و عملکرد گل رز در شرایط آب‌کشت، آزمایشی در سال 1386 به مدت یک سال در گلخانه ی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد دزفول انجام شد. آزمایش ...  بیشتر