دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = پس از برداشت
تعداد مقالات: 5
تأثیر محلولپاشی پیش از برداشت ترکیبات حاوی کلسیم و پتاسیم بر ماندگاری تمشک سیاه بی خار
دوره 47، شماره 4 ، دی 1403، ، صفحه 595-612
چکیده
میوههای تمشک بهدلیل نداشتن لایه محافظ یا کوتیکول به پوسیدگی حساس بوده و پس از جدا شدن از بوته بهسرعت با کاهش وزن، پلاسیده میشوند. بنابراین میوههای تمشک عمر کوتاهی دارند و نگهداری طولانی مدت میوه ... بیشتراثر محلولپاشی پتاسیم و نانوپتاسیم بر برخی خصوصیتهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی لیلیوم رقم Tresor
دوره 42، شماره 2 ، تیر 1398، ، صفحه 253-264
چکیده
چکیدهکودهای نانو با قابلیت رهاسازی مناسب و افزایش راندمان مصرف عناصر غذایی گامی مؤثر در جهت دستیابی به کشاورزی پایدار میباشند. در این تحقیق، اثر محلولپاشی برگی غلظتهای مختلف پتاسیم (صفر، 1، 2 و 4 ... بیشتراثر اسانسهای گیاهی مرزه، آویشن، لیموترش و 8- هیدروکسیکینولینسیترات بر عمرگلجایی گل بریدنی سوسن دورگه (Longiflorum × Asiatic hybrids) رقم ’سبدازل‘ تحت شرایط انبارداری خشک و مرطوب
دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 41-54
چکیده
سوسن یکی از مهمترین گلهای بریدنی تجاری میباشد و به علت انسداد آوندی عمرگلجایی کوتاهی دارد. از طرفی استفاده از مواد شیمیایی جهت افزایش عمر پس از برداشت، اثرات منفی بر محیطزیست و سلامتی انسان در ... بیشترتأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریشبابای قرمز در طی انبارمانی
دوره 35، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 91-101
چکیده
تحقیق حاضر به منظور مشاهده روند تغییرات بعضی ویژگیهای کیفی در طول مدت انبارداری انگور رقم ریش بابای قرمز انجام گرفت. خوشههای انگور با کیتوسان در سه غلظت صفر، 5/0 و 1درصد تیمار و در سردخانه با دمای 5/0± ... بیشتراثر کاربرد بالشتکهای آزاد کننده گاز دیاکسید گوگرد بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی رقم چف
دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 65-76