بررسی تأثیر پیش‌تیمار و اندازه‌ی بذر بر ویژگی‌های کمی و کیفی دو ژنوتیپ پیاز خوراکی (.Allium cepa L)
بررسی تأثیر پیش‌تیمار و اندازه‌ی بذر بر ویژگی‌های کمی و کیفی دو ژنوتیپ پیاز خوراکی (.Allium cepa L)

موسی ایزدخواه شیشوان؛ مهدی تاج بخش شیشوان؛ جلال جلیلیان؛ بهمن پاسبان اسلام

دوره 39، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 15-30

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.12064

چکیده
  به‌منظور ارزیابی تأثیر پرایمینگ و اندازه‌یبذر برویژگی‌های کمی و کیفی ژنوتیپ‌های پیاز خوراکی، پژوهش حاضردردو سال زراعی (1391 و 1392)به‌صورت فاکتوریل درقالبطرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز ...  بیشتر