دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = پرایمینگ
تعداد مقالات: 3
بررسی مراحل فنولوژیک و عملکرد دانه سویا تحت تأثیر عصاره جلبک و کیفیت اولیه بذر
دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 533-548
چکیده
بذرهای سویا بهدلیل بالا بودن میزان روغن در آنها به انبارداری حساس هستند و سریع دچار فرسودگی میشوند. فرسودگی بذور منجر به کاهش درصد و سرعت جوانهزنی و در نهایت کاهش عملکرد دانه میشود. اگرچه ... بیشتربررسی تأثیر پیشتیمار و اندازهی بذر بر ویژگیهای کمی و کیفی دو ژنوتیپ پیاز خوراکی (.Allium cepa L)
دوره 39، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 15-30
چکیده
بهمنظور ارزیابی تأثیر پرایمینگ و اندازهیبذر برویژگیهای کمی و کیفی ژنوتیپهای پیاز خوراکی، پژوهش حاضردردو سال زراعی (1391 و 1392)بهصورت فاکتوریل درقالبطرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز ... بیشترتأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران
دوره 36، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 1-13