بررسی مراحل فنولوژیک و عملکرد دانه سویا تحت تأثیر عصاره جلبک و کیفیت اولیه بذر
بررسی مراحل فنولوژیک و عملکرد دانه سویا تحت تأثیر عصاره جلبک و کیفیت اولیه بذر

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروز آبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 533-548

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.41967.2059

چکیده
  بذرهای سویا به­دلیل بالا بودن میزان روغن در آن­ها به انبارداری حساس هستند و سریع دچار فرسودگی می­شوند. فرسودگی بذور منجر به کاهش درصد و سرعت جوانه­زنی و در نهایت کاهش عملکرد دانه می­شود. اگرچه ...  بیشتر
بررسی تأثیر پیش‌تیمار و اندازه‌ی بذر بر ویژگی‌های کمی و کیفی دو ژنوتیپ پیاز خوراکی (.Allium cepa L)
بررسی تأثیر پیش‌تیمار و اندازه‌ی بذر بر ویژگی‌های کمی و کیفی دو ژنوتیپ پیاز خوراکی (.Allium cepa L)

موسی ایزدخواه شیشوان؛ مهدی تاج بخش شیشوان؛ جلال جلیلیان؛ بهمن پاسبان اسلام

دوره 39، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 15-30

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.12064

چکیده
  به‌منظور ارزیابی تأثیر پرایمینگ و اندازه‌یبذر برویژگی‌های کمی و کیفی ژنوتیپ‌های پیاز خوراکی، پژوهش حاضردردو سال زراعی (1391 و 1392)به‌صورت فاکتوریل درقالبطرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز ...  بیشتر
تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت  (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران
تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران

رضا رضایی سوخت آبندانی؛ احمد محسنی؛ مهدی رمضانی

دوره 36، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 1-13

چکیده
  به منظور تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت با کشت تابستانه پس از برداشت گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با 4 تکرار در (قائمشهر) وابسته ...  بیشتر