دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = سفتی
تعداد مقالات: 6
بررسی اثرات نیترات کلسیم و فسفیت پتاسیم بر عمر انباری و برخی صفات کیفی پرتقال تامسون ناول
دوره 45، شماره 2 ، شهریور 1401، ، صفحه 181-192
چکیده
پرتقال از محصولات مهم مرکبات است که احتمال فساد و پوسیدگی آن در تمامی مراحل برداشت و پس از برداشت وجود دارد. استفاده از عناصر معدنی به خصوص کلسیم و پتاسیم میتواند اثر مهمی در افزایش کیفیت میوه و عمر انباری ... بیشترتأثیر محلولپاشی برگی گاما-آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی و کیفیت پس از برداشت گوجهفرنگی رقم نیوتون
دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 199-212
چکیده
چکیدهگوجهفرنگی یکی از سبزیهای مورد علاقه و پرمصرف در جهان است که میوه آنسرشارازمواد معدنی، ویتامینهاوترکیباتضداکسایشیمیباشد، اما این محصول با خاستگاه گرمسیری به دمای پایین حساس است که محدودیت ... بیشتربررسی اثر اسیدسالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی
دوره 43، شماره 1 ، خرداد 1399، ، صفحه 39-52
چکیده
چکیدهیکی از عوامل مؤثر در کاهش عمر انباری میوه سیب وجود اتیلن در محیط نگهداری است که منجر به کاهش ویژگیهای کمی و کیفی آن میگردد. در سال 1394 به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه سیب و حل معضلات ... بیشتربهبود خواص آنتیاکسیدانی و آنتوسیانین میوه توتفرنگی رقم آروماس با استفاده از لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 455-468
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تأثیر لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم بر خواص آنتیاکسیدانی و بعضی صفات کیفی میوه توتفرنگی رقم آروماس، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 9 تیمار و 3 تکرار، ... بیشتراثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)
دوره 41، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 25-36
چکیده
خراسان جنوبی با دارا بودن 90 درصد سطح زیر کشت عناب بهعنوان مهمترین تولیدکننده عناب در کشور مطرح است. میوه تازه عناب در دمای اتاق بهسرعت چروکیده و نرم میشود و پس از پنج تا هفت روز افت کیفیت قابل توجهی ... بیشترتغییرات ویژگیهای فیزیکی و زیستشیمیایی برخی ارقام گلابی غرب کشور در طول دوره انبارداری
دوره 38، شماره 4 ، اسفند 1394، ، صفحه 81-92