اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز
اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز

صفدر پور ممبینی؛ سید محمدحسن مرتضوی؛ نوراله معلمی؛ علی‌اکبر مظفری؛ عبدالامیر معزی

دوره 38، شماره 4 ، اسفند 1394، ، صفحه 13-24

https://doi.org/10.22055/ppd.2016.11829

چکیده
  این آزمایش با هدف بررسی اثر تاریخ کاشت و غلظت محلول غذایی هوگلند بر عملکرد و کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم کاماروزا در دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. آزمایش به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک‌های کامل ...  بیشتر