بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم
بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم

مختار داشادی؛ پیام پزشکپور

دوره 41، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 13-24

https://doi.org/10.22055/ppd.2018.18556.1359

چکیده
  نخود (L.Cicer arietinum) به مقدار زیادی فسفر نیاز دارد، از سوی دیگر افزایش یکی از دو عنصر فسفر و روی باعث کاهش دیگری در گیاه می‌گردد. به منظور بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی و کیفی بذر دو رقم نخود دیم آزمایشی ...  بیشتر
بررسی اثر محلول‌پاشی نانو کلات روی و سولفات روی بر خصوصیات مرفولوژیکی گیاه دارویی ریحان مقدس (Ocimum sanctum)
بررسی اثر محلول‌پاشی نانو کلات روی و سولفات روی بر خصوصیات مرفولوژیکی گیاه دارویی ریحان مقدس (Ocimum sanctum)

زهره مقیمی پور؛ محمد محمودی سورستانی؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ زهرا رمضانی

دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 41-53

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11446

چکیده
  ریحان مقدس گیاهی بوته­ای و چندساله از خانواده نعناعیان می­باشد. از بخش­های هوایی این گیاه در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی- بهداشتی و عطر سازی استفاده می­شود. برگ­های این گیاه حاوی 5/0-5/1 درصد اسانس ...  بیشتر
اثر محلول پاشی نیتروژن، بور و روی بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه خرمای رقم سایر (استعمران)
اثر محلول پاشی نیتروژن، بور و روی بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه خرمای رقم سایر (استعمران)

حجت دیالمی؛ اسماعیل راهخدایی؛ عبدالحمید محبی

دوره 35، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 12-22

چکیده
  به منظور افزایش عملکرد و کیفیت میوه خرمای رقم سایر،آزمایشی به صورت طرح آماری در قالب بلوک‌های کامل تصادفی شامل 8 تیمار (هر تیمار شامل دو درخت) و 3 تکرار بر روی 48 اصله نخل خرمای بارور، طی سال‌های 1383 تا 1385 ...  بیشتر