دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = سرمازدگی
تعداد مقالات: 5
حفظ کیفیت پس از برداشت و بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه آلبالوی رقم مجارستانی توسط تیمار با اسید مالیک
دوره 46، شماره 2 ، شهریور 1402، ، صفحه 213-224
چکیده
در این تحقیق به بررسی اثر اسیدمالیک در طی دوره پس از برداشت در میوههای آلبالو رقم مجارستانی پرداخته شده است. میوههای آلبالو از یک باغ تجاری در شهر ماهان کرمان در سال 1401 انتخاب و بعد از تیمار با اسیدمالیک ... بیشترتأثیر واکس کارنوبا بر کیفیت حسی و تغذیهای میوه انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد
دوره 44، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 51-64
چکیده
چکیدهازدلایلمحدودیتانبارداریمیوۀانارکاهش وزن و صدمه سرمازدگیاست. در سال 1395 به منظور بررسی اثر واکس کارنوبا بر انبارمانی میوه انار آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی و با چهار تکرار ... بیشتربررسی اثر اسیدسالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی
دوره 43، شماره 1 ، خرداد 1399، ، صفحه 39-52
چکیده
چکیدهیکی از عوامل مؤثر در کاهش عمر انباری میوه سیب وجود اتیلن در محیط نگهداری است که منجر به کاهش ویژگیهای کمی و کیفی آن میگردد. در سال 1394 به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه سیب و حل معضلات ... بیشترتأثیر اتیلن و 1-متیلسیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسفخانی‘
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 25-36
چکیده
انار بهعنوان یک میوه نافرازگرا طبقهبندی شده است و بنابراین غیرحساس به اتیلن محسوب میگردد. منتهی در برخی از میوههای نافرازگزا اتیلن منجر به تسریع فرایند پیری میگردد. در این پژوهش بهمنظور مشخص ... بیشتراثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 1-11