دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 10
تأثیر محلولپاشی پیش از برداشت ترکیبات حاوی کلسیم و پتاسیم بر ماندگاری تمشک سیاه بی خار
دوره 47، شماره 4 ، دی 1403، ، صفحه 595-612
چکیده
میوههای تمشک بهدلیل نداشتن لایه محافظ یا کوتیکول به پوسیدگی حساس بوده و پس از جدا شدن از بوته بهسرعت با کاهش وزن، پلاسیده میشوند. بنابراین میوههای تمشک عمر کوتاهی دارند و نگهداری طولانی مدت میوه ... بیشترمطالعه رنگریزه فتوسنتزی، عملکرد و ترکیبات روغن کاملینا (Camelina sativa L.) تحت تاثیر محلولپاشی اوره و رژیمهای آبیاری در منطقه تهران
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، ، صفحه 387-403
چکیده
با توجه به بحران آب و نیاز روزافزون مصرفکنندگان به روغن، لزوم مطالعات به جهت بهبود تولید دانههای روغنی و در راستای بهبود تغذیه و سلامت جامعه مشهود است بدین منظور این پژوهش با هدف بررسی عملکرد و ترکیبات ... بیشترارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بومی گشنیز ایران (.Coriandrum sativum L) بر اساس صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی
دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 449-461
چکیده
گشنیز با نام علمی Coriandrum sativum L. گیاهی یکساله از خانواده چتریان میباشد. قسمتهای مورد استفادهی این گیاه، بذر و برگ آن میباشد. گشنیز علاوه بر مصرف خوراکی، کاهنده قند خـون، کاهنده چربی خـون، پـایین ... بیشتربررسی تأثیر تراکم بوته بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و اسانس گیاه دارویی زوفایی ((Thymbra Spicata
دوره 44، شماره 4 ، دی 1400، ، صفحه 573-586
چکیده
چکیدهجهت بررسی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی برگ و سرشاخه دو اکوتیپ از گیاه دارویی زوفایی (Thymbra spicata) در پاسخ به تغییر تراکم بوته، آزمایشی بهصورت فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل ... بیشترتأثیر محلولپاشی مس، سیلیسیم، قارچکش ایپرودیون-کاربندازیم و ورمیواش بر کیفیت میوه انار رقم شهوار
دوره 44، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 319-330
چکیده
چکیدهترکیدگی میوهی انار و بیماریهای قارچی مرتبط با آن میوه، از مسائل مهم کشت و پرورش این محصول بهویژه در مناطق مرطوب است. این تحقیق به منظور بررسی اثر نانوکلات مس و سیلیسیم به همراه دو قارچکش ... بیشتربررسی شاخصهای فیزیولوژیکی در پاسخ به تنش سرما در گوجهفرنگی وحشی (Solanum habrochaites) جهت غربالگری لاینهای متحمل به سرما
دوره 44، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 395-406
چکیده
چکیدهبه منظور تعیین ویژگیهای تحمل به سرما و غربالگری لاینهای گوجهفرنگی حساس به سرما، این مطالعه بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کامل صادفی با چهار تکرار در سال 1397 در دانشگاه فردوسی مشهد انجام ... بیشترتأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مواد مؤثره زعفران
دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 213-226
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تأثیر کود محرک رشد و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتیاکسیدانی و محتوای مواد مؤثره زعفران sativus L.)(Crocusآزمایشی در سال زراعی 96- 1395 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند بهصورت ... بیشترارتباط شاخصهای رنگ با ویژگیهای شیمیایی میوه در ارقام سیب گوشت قرمز و سفید
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 359-372
چکیده
چکیدهرنگ سطحمیوهیکیازعواملمهمدر ارزیابیکیفیو ویژگیهای ظاهری در میوه محسوبمیشود، که اولین مؤلفه پذیرش توسط مشتری است.مطالعهای در قالب طرح کاملاً تصادفی با 12 رقم سیب بومی و وارداتی در سه تکرار در ... بیشتراثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 99-112
چکیده
تمشک سیاه به علت فسادپذیری سریع و عمر کوتاه پس از برداشت، امکان نگهداری به مدت طولانی را ندارد. جهت ارزیابی شرایط بهینه نگهداری تمشک، سه سطح دمای نگهداری (صفر، 4 و 25 درجه سلسیوس) و دو نوع بستهبندی (ظروف ... بیشتراثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپهای "برگ موجی" و "برگ صاف" آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری
دوره 38، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 65-76