کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 6
1. بررسی شاخص‌های فیزیولوژیکی در پاسخ به تنش سرما در گوجه‌فرنگی وحشی (Solanum habrochaites) جهت غربالگری لاین‌های متحمل به سرما

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 بهمن 1398

10.22055/ppd.2020.31274.1833

زهرا نعمتی؛ سید حسین نعمتی؛ امین میرشمسی کاخکی؛ جعفر نباتی


2. تاثیر محلول‌پاشی مس، سیلیسیم، قارچ‌کش ایپرودیون-کاربندازیم و ورمی‌واش بر کیفیت میوه انار رقم شهوار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مرداد 1399

10.22055/ppd.2020.31943.1876

رمضانعلی حسینیان رستمی؛ حسین صادقی؛ کامران قاسمی


3. تأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران

دوره 43، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 213-226

10.22055/ppd.2019.26492.1630

سکینه خندان ده ارباب؛ محمد حسین امینی فرد؛ حمید رضا فلاحی؛ حامد کاوه


4. ارتباط شاخص‌های رنگ با ویژگی‌های شیمیایی میوه در ارقام سیب گوشت قرمز و سفید

دوره 42، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 359-372

10.22055/ppd.2019.23071.1506

میترا جباری؛ محمد مهدی شریفانی؛ احد یامچی


5. اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه

دوره 40، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 99-112

10.22055/ppd.2017.19095.1376

مهدی حدادی نژاد؛ کامران قاسمی؛ امیرعلی محمدی