دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = آنتیاکسیدان
تعداد مقالات: 9
پاسخ آنتی اکسیداتیو و رنگدانهای گیاه زرشک ژاپنی (Berberis thunbergii) به نانو الیسیتورهای اکسید روی و دیاکسید سریم
دوره 47، شماره 1 ، خرداد 1403، ، صفحه 131-146
چکیده
زرشک ژاپنی (Berberis thunbergii)، درختچهای چندساله و چوبی است که در مناطق مختلفی از ایران و جهان میروید. به منظور مطالعه تغییرات صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی زرشک ژاپنی تحت تأثیر الیسیتورهای غیرزنده، آزمایشی ... بیشترتاثیر دو سیستم آبیاری بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه دو رقم گوجهفرنگی گلخانهای
دوره 46، شماره 1 ، خرداد 1402، ، صفحه 11-23
چکیده
تأثیر دو سامانه کشت بدون خاک باز (آبیاری قطرهای) و بسته (تکنیک جریان مواد غذایی تغییریافته) بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و عملکرد میوه دو رقم گوجهفرنگی گلخانهای (22-4V و امیرا) طی سال 1398 در دانشگاه شهید ... بیشتربررسی مراحل فنولوژیک و عملکرد دانه سویا تحت تأثیر عصاره جلبک و کیفیت اولیه بذر
دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 533-548
چکیده
بذرهای سویا بهدلیل بالا بودن میزان روغن در آنها به انبارداری حساس هستند و سریع دچار فرسودگی میشوند. فرسودگی بذور منجر به کاهش درصد و سرعت جوانهزنی و در نهایت کاهش عملکرد دانه میشود. اگرچه ... بیشترتأثیر محلولپاشی مس، سیلیسیم، قارچکش ایپرودیون-کاربندازیم و ورمیواش بر کیفیت میوه انار رقم شهوار
دوره 44، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 319-330
چکیده
چکیدهترکیدگی میوهی انار و بیماریهای قارچی مرتبط با آن میوه، از مسائل مهم کشت و پرورش این محصول بهویژه در مناطق مرطوب است. این تحقیق به منظور بررسی اثر نانوکلات مس و سیلیسیم به همراه دو قارچکش ... بیشترتأثیر واکس کارنوبا بر کیفیت حسی و تغذیهای میوه انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد
دوره 44، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 51-64
چکیده
چکیدهازدلایلمحدودیتانبارداریمیوۀانارکاهش وزن و صدمه سرمازدگیاست. در سال 1395 به منظور بررسی اثر واکس کارنوبا بر انبارمانی میوه انار آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی و با چهار تکرار ... بیشترمقایسه تغییرات قندها و بیان ژنهای دساتورزا 12 و 15 در گندم نان و دورم تحت تنشسرما
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 387-400
چکیده
چکیدهگیاهان از طریق تغییر بیان ژنها و تغییر متابولیتهای سازگارکننده تحمل به سرما را افزایش میدهند. در گیاهان این فرایند توسط دوره سازگاری به سرما تسریع میشود. در این مطالعه، پاسخهایتغییرات ... بیشتربررسی تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)
دوره 40، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 53-64
چکیده
بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و متابولیتهای ثانویه زعفران، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند در سال زراعی 1394 بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای ... بیشترتأثیر اتیلن و 1-متیلسیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسفخانی‘
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 25-36
چکیده
انار بهعنوان یک میوه نافرازگرا طبقهبندی شده است و بنابراین غیرحساس به اتیلن محسوب میگردد. منتهی در برخی از میوههای نافرازگزا اتیلن منجر به تسریع فرایند پیری میگردد. در این پژوهش بهمنظور مشخص ... بیشتراثر مواد تنظیمکنندهی رشد و آنتیاکسیدان بر القاء درون شیشهای کالوس در گیاه سرخدار اروپایی (Taxus baccata L.)
دوره 37، شماره 4 ، اسفند 1393، ، صفحه 1-7