اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.)
اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.)

حبیب حسینی؛ همایون فرهمند؛ وحید رضا صفاری

دوره 38، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 25-36

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11251

چکیده
  تعیین روش های مناسب برای افزایش کیفیت گل ها، طول دوره گلدهی و دیگر پارامترهای مرتبط با عملکرد گل های باغچه  ای از اهمیت ویژه ای بر خوردارند. به همین منظور، آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح ...  بیشتر
اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ‌های
اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ‌های "برگ موجی" و "برگ صاف" آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری

داریوش پورقاسمی؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ مهرانگیز چهرازی

دوره 38، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 65-76

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11254

چکیده
  به منظور بررسی اثر اسید آسکوربیک به عنوان یک آنتی‌اکسیدان مهم در کاهش خسارت شوری، پژوهشی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز، روی گیاه آلترنانترا ژنوتیپ های "برگ موجی" و "برگ صاف" در سال 1392 انجام ...  بیشتر
تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری
تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری

رسول جلیلی‌مرندی؛ زهرا شفائی عباس آباد

دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 131-143

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11137

چکیده
  جهت بررسی تاثیر تیمارهای اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک به عنوان ترکیبات طبیعی بر ماندگاری و خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود، تیمار اسید سیتریک در غلظت‌های صفر، 25/0، 5/0و 1 میلی مول در لیترو تیمار اسید ...  بیشتر