بررسی میزان عناصر غذایی اندام‌های زایشی بر میوه‌نشینی درختان کشت بافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی
بررسی میزان عناصر غذایی اندام‌های زایشی بر میوه‌نشینی درختان کشت بافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی

مریم بروجردنیا؛ سید سمیح مرعشی؛ حجت دیالمی

دوره 46، شماره 2 ، شهریور 1402، ، صفحه 307-318

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.43140.2087

چکیده
  این پژوهش به‌منظور بررسی روند تغییرات عناصر غذایی بر میوه‌نشینی نخل‌های خرمای کشت بافتی و پاجوشی رقم برحی در نخلستان ستاد پژوهشکده خرما و میوه‏های گرمسیری در شهرستان اهواز (سال 1400) انجام شد. در اوایل ...  بیشتر
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده وگرده افشانی نشده دو رقم خرماPhoenix dactylifera L.) ) در مراحل مختلف رشد و نمو میوه
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده وگرده افشانی نشده دو رقم خرماPhoenix dactylifera L.) ) در مراحل مختلف رشد و نمو میوه

سمیه رستگار؛ مجید راحمی

دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 65-74

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11132

چکیده
  این پژوهش در راستای مقایسه خصوصیات مختلف میوه خرمای گرده افشانی شده و نشده دو رقم شاهانی و پیارم در مراحل مختلف رشد صورت گرفت. خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه های گرده افشانی شده و نشده دو رقم، طی چهار مرحله ...  بیشتر
اثر اسید جیبرلیک و بنزیل‌آدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز
اثر اسید جیبرلیک و بنزیل‌آدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز

منصور جلالی؛ نوراله معلمی؛ سید محمدحسن مرتضوی؛ عزیز تراهی

دوره 37، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 105-114

چکیده
  به‌منظور مطالعه اثر تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران (سایر)، آزمایشی به‌صورت کرت‌های خردشده در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با 4 تکرار انجام گردید. عوامل آزمایشی ...  بیشتر