دوره 48 (1404)
دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = کود زیستی
تعداد مقالات: 10
تأثیر منابع کود فسفره بر بهبود جذب عناصر غذایی و کارایی مصرف فسفر در سویا (Glycine max L.)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 دی 1403
چکیده
چکیدهدانههای روغنی بعد از غلات دومین منبع مهم تأمین انرژی لازم جوامع انسانی به شمار میروند. از آنجا که بخش زیادی از روغن مصرفی کشور از خارج وارد میشود، کشت دانههای روغنی از جمله سویا و مدیریت صحیح ... بیشترتاثیر باکتری تیوباسیلوس و گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد دانه و خصوصیات فیزیولوژیک گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) تحت رژیمهای مختلف آبیاری
دوره 48، شماره 1 ، فروردین 1404، ، صفحه 1-19
چکیده
گلرنگ، گیاهی چندمنظوره با کاربردهای دارویی و روغنی است که عمدتاً برای تولید روغن خوراکی و رنگهای صنعتی کشت میشود. سازگاری این گیاه با آبوهوای خشک و نیمهخشک، آن را به یک محصول ارزشمند برای مناطق ... بیشتربررسی اثرات کودهای شیمیایی و زیستی بر مقادیر مواد مؤثره اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L. )
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، ، صفحه 455-474
چکیده
استفاده از گیاهان دارویی و فرآوردههای آنها در کشورهای مختلف توسعه فراوانی یافتهاند. مریمگلی با نام علمیSalvia officinalis از گیاهان دارویی باارزش تیره نعنائیان است. برگ های مریمگلی حاوی انواع مختلفی ... بیشترتأثیر Pseudomonas putida و کود شیمیایی فسفر بر برخی از صفات رویشی، زایشی و بیوشیمیایی دو گونه ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflora و Ocimum sanctum)
دوره 44، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 235-246
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تأثیر کود شیمیایی فسفره و باکتری حلکننده فسفر نامحلول تحقیق حاضر بهصورت فاکتوریل و بر اساس طرح کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1395 در گلخانه دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید چمران ... بیشتراثر کاربرد باکتریهای محرک رشد و اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی سیبزمینی(Solanum tuberosum L. CV Agria)
دوره 43، شماره 3 ، آبان 1399، ، صفحه 397-408
چکیده
چکیدهاین مطالعه با هدف بررسی تأثیر کاربرد کودهای زیستی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر رشد، عملکرد و جذب برخی عناصر غذایی در گیاه سیبزمینی انجام شد. آزمایش در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ... بیشتراثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن و ریزمغذی آهن بر عملکرد و کیفیت علوفه ذرت (Zea mays L.)
دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 185-198
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی اثر کودهای زیستی در تلفیق با کودهای شیمیایی وآهن بر عملکرد و صفات مرتبط با کیفیت علوفه ذرت رقم متوسط رس MV500، آزمایش اسپلیت پلات بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در سال ... بیشتراثر سیستمهای مختلف تغذیهای با کودهای نیتروژنه و فسفره بر برخی صفات کمی و کیفی ریحان
دوره 41، شماره 4 ، اسفند 1397، ، صفحه 1-14
چکیده
کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و زیستی میتواند عملکرد کمی و کیفی گیاهان دارویی را ارتقاء بخشد. به همین منظور آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در سال 1393 انجام شد. فاکتورهای ... بیشتربررسی اثر تراکم بوته، تلقیح بذر با باکتری و روشهای مختلف کوددهی نیتروژن بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)
دوره 40، شماره 1 ، خرداد 1396، ، صفحه 111-121
چکیده
بهمنظور بررسی اثر سیستمهای مختلف تغذیه نیتروژن اعم از شیمیایی، آلی و زیستی و همچنین تراکمهای مختلف بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس گیاه دارویی رازیانه، آزمایشی بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح ... بیشترتأثیر باکتریهای محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت هیبرید 540 در شرایط تنش رطوبتی
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 51-64
چکیده
بهمنظور بررسی تأثیر باکتریهای محرک رشد و سطوح مختلف کود شیمیایی فسفر بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه ذرت هیبرید 540 تحت رژیمهای مختلف رطوبتی، آزمایشی به صورت کرتهای نواری در قالب طرح پایه بلوکهای ... بیشتراثر باکتریهای محرک رشد گیاه بر صفات مرفولوژیک و میزان اسانس گیاه دارویی بادرشبو (.Dracocephalum moldavica L)
دوره 39، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 57-70