تأثیر نیترات نقره بر تکثیر درون شیشه‌ای ارقام انار ملس یزدی و رباب
تأثیر نیترات نقره بر تکثیر درون شیشه‌ای ارقام انار ملس یزدی و رباب

بابک ولی زاده کاجی؛ احمدرضا عباسی فر

دوره 39، شماره 4 ، اسفند 1395، ، صفحه 53-64

https://doi.org/10.22055/ppd.2016.12430

چکیده
  روش تکثیر سنتی انار با استفاده از قلمه خشبی و نرم باعث تولید گیاهان عاری از بیماری نمی‌شود و وابسته به فصل نیز می‌باشد. بنابراین توسعه یک تکنیک درون شیشه‌ای کارآمد برای تکثیر انار اهمیت زیادی دارد. از ...  بیشتر
تأثیر محلول پاشی برگی کودهای اوره و سولفات روی بر برخی از ویژگی‌های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه ی انار رقم رباب نی‌ریز Punica granatum L. cv. ‘Rabab-e-Neyriz’
تأثیر محلول پاشی برگی کودهای اوره و سولفات روی بر برخی از ویژگی‌های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه ی انار رقم رباب نی‌ریز Punica granatum L. cv. ‘Rabab-e-Neyriz’

زهره صداقت‌کیش؛ نوراله معلمی؛ مجید راحمی؛ اسماعیل خالقی؛ سید محمد حسن مرتضوی

دوره 34، شماره 2 ، بهمن 1390، ، صفحه 67-80

چکیده
  هدف از این پژوهش مطالعه‌ی اثرات اوره و سولفات‌روی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه ی انار رباب نی‌ریز بود که در قالب دو آزمایش جداگانه و در طی دو سال 1387 و 1388 اجرا گشت.در آزمایش اول، سولفات‌روی (غلظت‌های ...  بیشتر