دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = مواد جامد محلول
تعداد مقالات: 8
بررسی بهبود میوهنشینی نهالهای کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از محلولپاشی عناصر غذایی
دوره 45، شماره 2 ، شهریور 1401، ، صفحه 205-214
چکیده
عناصر غذایی بور و پتاسیم در میوهنشینی و نمو میوه نقش مهمی ایفا میکنند و باعث افزایش عملکرد و بهبود کیفیت درختان میوه میشوند. این پژوهش بهمنظور بررسی اثرهای محلولپاشی عناصر بور و پتاسیم بر بهبود ... بیشتربهبود خواص آنتیاکسیدانی و آنتوسیانین میوه توتفرنگی رقم آروماس با استفاده از لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 455-468
چکیده
چکیدهبه منظور بررسی تأثیر لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم بر خواص آنتیاکسیدانی و بعضی صفات کیفی میوه توتفرنگی رقم آروماس، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 9 تیمار و 3 تکرار، ... بیشتراثر تعداد جوانه در بوته و شاخه برخصوصیات کمی وکیفی انگور رقم پرلت
دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 321-332
چکیده
چکیدهبه منظورتعیینتعداد جوانه در بوته و تعداد جوانه در شاخه بر خصوصیات کمی و کیفی رقم پرلت آزمایشی با سهتیمار 42، 60 و72 جوانه در بوته و تعداد جوانه در شاخه شامل4، 5 و 6 جوانهدر قالبفاکتوریل بر پایهبلوکهای ... بیشترتأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد
دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 67-78
چکیده
به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوههای گیلاس رقم «تک دانه مشهد» تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) در چهار غلظت (صفر، 5، 10 و 20 میلیمولار) روی میوه اعمال و میوهها در دو زمان، 15 و 30 روز ... بیشتراثر زمان سرزنی شاخه و قطع آبیاری قبل از برداشت بر برخی از ویژگیهای کمی و کیفی انگور عسکری
دوره 41، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 83-96
چکیده
انگور یکی از مهمترین محصولات باغی در ایران است. در بعضی مناطق به دلیل آب زیاد و شرایط اقلیمی مناسب، رشد رویشی بیشتر از حد عادی است. این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف زمان سرزنی شاخه و قطع دور ... بیشتربررسی اثر پوشش واکس و غلظتهای مختلف پوترسین بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی
دوره 38، شماره 4 ، اسفند 1394، ، صفحه 61-70
چکیده
چکیده به منظور بررسی اثر غلظتهای مختلف پوترسین و پوشش واکس بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در شرایط انبار، یک آزمایش بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. در این ... بیشتراثر محلولپاشی قبل از برداشت اتفن بر رنگ و برخی ویژگیهای کیفی میوه انگور (Vitis vinifera L.) رقم بیدانه قرمز
دوره 37، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 11-25
چکیده
کاربرد اتفن در سالهای اخیر به عنوان روشی موثر در افزایش کمیت و کیفیت محصول انگور شناخته شده است. در این پژوهش اثر کاربرد قبل از برداشت اتفندر 4 سطح (صفر، 150، 250 و 300 میلیگرم در لیتر) و زمان تیمار اتفن ... بیشترتاثیر حذف برگ به همراه افزودن ساکارز بر عمر گل بریده و ویژگیهای روابط آبی سه رقم رز گلخانهای (.Rosahybrida L)
دوره 36، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 109-120