اثر تیمار گرمایی و تابش اشعه UV-C بر ترکیبات بیوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و میزان پوسیدگی میوه پرتقال رقم تامسون ناول
اثر تیمار گرمایی و تابش اشعه UV-C بر ترکیبات بیوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و میزان پوسیدگی میوه پرتقال رقم تامسون ناول

شهره زیودار؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ حسین فریدونی؛ حجت اله ربانی نسب؛ محمدحسین رزاقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 شهریور 1401

https://doi.org/10.22055/ppd.2022.39210.2002

چکیده
  در این مطالعه، اثر تابش اشعه UV-C و جریان هوای گرم بر میزان پوسیدگی، کاهش وزن، ویژگی‌ های بیوشیمیایی و فعالیت شماری از آنزیم‌ های دخیل در اکسیداسیون میوه پرتقال رقم تامسون ناول مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها ...  بیشتر
اثر پرتودهی با نور فرابنفش C بر کاهش سرمازدگی میوه خرمالو رقم کاشان طی انبارمانی
اثر پرتودهی با نور فرابنفش C بر کاهش سرمازدگی میوه خرمالو رقم کاشان طی انبارمانی

زهرا سادات عسگریان؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری

دوره 42، شماره 2 ، تیر 1398، ، صفحه 181-194

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.18805.1367

چکیده
  چکیدهدر این مطالعه اثر پرتودهی نور فرابنفش C در شدت صفر (به‌عنوان شاهد)، 5 دقیقه پرتودهی از فاصله 15 و 30 سانتی‌متری به‌ترتیب با شدت 2/3 و 8/0 کیلوژول بر مترمربع و 10 دقیقه پرتودهی از فاصله 15 و 30 سانتی‌متری ...  بیشتر
مطالعه ارتباط الگوی باردهی منظم میوه با میزان فعالیت آنزیم های کاتکولاز و کرسولاز در انبه (.Mangifera indica L )
مطالعه ارتباط الگوی باردهی منظم میوه با میزان فعالیت آنزیم های کاتکولاز و کرسولاز در انبه (.Mangifera indica L )

منصوره شمیلی؛ علیرضا طلائی؛ محمد رضا فتاحی مقدم

دوره 36، شماره 3 ، آذر 1392، ، صفحه 65-75

چکیده
  انبه یکی از میوههای مهم مناطق گرمسیر دنیا می‌باشد، سال آوری یکی از مشکلات اساسی در تولید میوه انبه محسوب می‌شود. غربالگری دانهال های فاقد تناوب باردهیِ حاصل از تلاقی های کنترل شده، نیاز به مشاهده رفتار ...  بیشتر