تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یون‌ها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری
تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یون‌ها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری

محبوبه سردار؛ محمدعلی بهدانی؛ سید وحید اسلامی؛ غلامرضا زمانی

دوره 46، شماره 4 ، اسفند 1402، ، صفحه 491-505

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.42864.2075

چکیده
  پنبه به عنوان یکی از محصولات زراعی مهم در کشور از جایگاه ویژه ­ای برخوردار می­ باشد. با توجه به اینکه تنش شوری یکی از مهم­ترین تنش­ های تهدید کننده تولید این محصول در مناطق خشک و نیمه­ خشک کشور ...  بیشتر
مقایسه تحمل به شوری سه رقم انار تجاری (Punica granatum L.)
مقایسه تحمل به شوری سه رقم انار تجاری (Punica granatum L.)

زهرا جماعتی؛ مریم دهستانی اردکانی؛ علی مومن پور؛ مصطفی شیرمردی

دوره 44، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 129-142

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.29239.1752

چکیده
  چکیدهانار (Punica granatum L.) یک گونه گیاهی میوه‌ای تجاری مهم از خانواده Punicaceae، می‌باشد. شوری آب آبیاری یکی از مشکلات محدودکننده کشت‌‌و‌کار آن است. هدف از انجام این پژوهش، شناسایی و معرفی متحمل‌ترین رقم تجاری ...  بیشتر