اثر تیمار گرمایی و تابش اشعه UV-C بر ترکیبات بیوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و میزان پوسیدگی میوه پرتقال رقم تامسون ناول
اثر تیمار گرمایی و تابش اشعه UV-C بر ترکیبات بیوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و میزان پوسیدگی میوه پرتقال رقم تامسون ناول

شهره زیودار؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ حسین فریدونی؛ حجت اله ربانی نسب؛ محمدحسین رزاقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 شهریور 1401

https://doi.org/10.22055/ppd.2022.39210.2002

چکیده
  در این مطالعه، اثر تابش اشعه UV-C و جریان هوای گرم بر میزان پوسیدگی، کاهش وزن، ویژگی‌ های بیوشیمیایی و فعالیت شماری از آنزیم‌ های دخیل در اکسیداسیون میوه پرتقال رقم تامسون ناول مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها ...  بیشتر
تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
تأثیر اسانس‌های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار

عاطفه گلستانی؛ سمیه رستگار

دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 53-62

https://doi.org/10.22055/ppd.2017.13118

چکیده
  بیماری‌های پس از برداشت یکی از دلایل مهم ضایعات انباری میوه انبه می‌‌باشد. شیوع بیماری‌ها می‌‌تواند کیفیت میوه را تحت تأثیر قرار دهد و عمر ماندگاری محصولات باغبانی را کاهش دهد. هدف این مطالعه بررسی ...  بیشتر
تأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریش‌بابای قرمز در طی انبارمانی
تأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریش‌بابای قرمز در طی انبارمانی

رامین حاجی‌تقی‌لو؛ محمدرضا اصغری؛ رسول جلیلی‌مرندی؛ سیاوش همتی

دوره 35، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 91-101

چکیده
  تحقیق حاضر به منظور مشاهده روند تغییرات بعضی ویژگی­های کیفی در طول مدت انبارداری انگور رقم ریش بابای قرمز انجام گرفت. خوشه‌های انگور با کیتوسان در سه غلظت صفر، 5/0 و 1درصد تیمار و در سردخانه با دمای 5/0± ...  بیشتر
اثر پرتو فرا بنفش بر کیفیت میوه و عمر انباری دو رقم سیب
اثر پرتو فرا بنفش بر کیفیت میوه و عمر انباری دو رقم سیب

رسول جلیلی مرندی؛ لطفعلی ناصری؛ رامین حاجی تقی لو؛ علی رضا خرسندی

دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 53-63

چکیده
  دو رقم سیب (گلدندلیشس و رد دلیشس) برای ارزیابی کیفیت میوه و عمر انباری، به مدت 0، 20، 40 و 60 دقیقه تحت معرض اشعه UV-C (254 نانومتر) قرار گرفتند. صفات مورد ارزیابی شامل سفتی، مواد جامد قابل حل، pH، اسیدهای قابل تیتراسیون، ...  بیشتر