دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = پوسیدگی
تعداد مقالات: 4
اثر تیمار گرمایی و تابش اشعه UV-C بر ترکیبات بیوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و میزان پوسیدگی میوه پرتقال رقم تامسون ناول
دوره 46، شماره 4 ، اسفند 1402، ، صفحه 553-567
چکیده
در این مطالعه، اثر تابش اشعه UV-C و جریان هوای گرم بر میزان پوسیدگی، کاهش وزن، ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت شماری از آنزیمهای دخیل در اکسیداسیون میوه پرتقال تامسون ناول مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها ... بیشترتأثیر اسانسهای رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 53-62
چکیده
بیماریهای پس از برداشت یکی از دلایل مهم ضایعات انباری میوه انبه میباشد. شیوع بیماریها میتواند کیفیت میوه را تحت تأثیر قرار دهد و عمر ماندگاری محصولات باغبانی را کاهش دهد. هدف این مطالعه بررسی ... بیشترتأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریشبابای قرمز در طی انبارمانی
دوره 35، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 91-101
چکیده
تحقیق حاضر به منظور مشاهده روند تغییرات بعضی ویژگیهای کیفی در طول مدت انبارداری انگور رقم ریش بابای قرمز انجام گرفت. خوشههای انگور با کیتوسان در سه غلظت صفر، 5/0 و 1درصد تیمار و در سردخانه با دمای 5/0± ... بیشتراثر پرتو فرا بنفش بر کیفیت میوه و عمر انباری دو رقم سیب
دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 53-63