کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 10
1. مطالعه‌ی روابط بین صفات ریخت‌شناسی و فیتوشیمیایی توده‌های مرزه (Satureja hortensis L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 خرداد 1399

10.22055/ppd.2020.32495.1874

رقیه فتحی؛ مهدی محب الدینی؛ اسماعیل چمنی


2. تأثیر محلول‌پاشی اکسید روی و نانوذره اکسیدروی بر شاخص‌های رشدی و غلظت عناصر در گیاه رزماری پرورش یافته در شرایط شور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 اردیبهشت 1399

10.22055/ppd.2020.31067.1825

محمدباقر حسن پور اقدم؛ لمیا وجودی مهربانی؛ طاهره شمسی خطلاب


3. اثر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای با کودهای نیتروژنه و فسفره بر برخی صفات کمی و کیفی ریحان

دوره 41، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1-14

10.22055/ppd.2018.22330.1479

مهدی عقیقی شاهوردی؛ مجید امینی دهقی؛ حجت عطایی سماق؛ بهنام ممیوند


6. بررسی ترکیبات اسانس پونه (.Mentha longifolia L) منبع غنی از پولگون در پنج رویشگاه استان فارس

دوره 39، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 87-100

10.22055/ppd.2016.12435

پیمان آذرکیش؛ محمد مقدم؛ جمیل واعظی؛ عبدالله قاسمی‌پیربلوطی؛ غلامحسین داوری‌نژاد


7. بررسی تاثیر گونه‌های مختلف مایکوریزا بر ویژگی‌های رشدی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحانL. Ocimum basilicum

دوره 37، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 47-56

مریم ذوالفقاری؛ وحیده ناظری؛ فاطمه سفید کن؛ فرهاد رجالی


8. تاثیر کودهای شیمیایی و زیستی بر اجزای عملکرد و ترکیبات ثانویه بابونه (Matricaria chamomilla L.)

دوره 37، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 99-112

محمد امین کهن مو؛ مجید آقا علیخانی