دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = انبه
تعداد مقالات: 4
تأثیر اسانسهای رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 53-62
چکیده
بیماریهای پس از برداشت یکی از دلایل مهم ضایعات انباری میوه انبه میباشد. شیوع بیماریها میتواند کیفیت میوه را تحت تأثیر قرار دهد و عمر ماندگاری محصولات باغبانی را کاهش دهد. هدف این مطالعه بررسی ... بیشتراثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (Mangifera indica L.)
دوره 37، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 27-36
چکیده
این پژوهش به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف اسید سالیسیلیک (0، 1000، 1500 و 2000 میلی گرم در لیتر) و دوره انبارداری (7، 14 و 21 روز) بر خصوصیات کیفی میوه انبه (مواد جامد محلول، چگالی، اسیدیته، pH و مواد فنلی پوست و گوشت ... بیشترمطالعه ارتباط الگوی باردهی منظم میوه با میزان فعالیت آنزیم های کاتکولاز و کرسولاز در انبه (.Mangifera indica L )
دوره 36، شماره 3 ، آذر 1392، ، صفحه 65-75
چکیده
انبه یکی از میوههای مهم مناطق گرمسیر دنیا میباشد، سال آوری یکی از مشکلات اساسی در تولید میوه انبه محسوب میشود. غربالگری دانهال های فاقد تناوب باردهیِ حاصل از تلاقی های کنترل شده، نیاز به مشاهده رفتار ... بیشتربررسی تاثیر نوع دانه گرده بر تشکیل میوه وکیفیت آن در انبه (Mangifera indica)
دوره 36، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 1-12