دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = کیفیت میوه
تعداد مقالات: 8
1. تأثیر واکس کارنوبا بر کیفیت حسی و تغذیهای میوه انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد
دوره 44، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 51-64
2. بهبود ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلولپاشی قبل از برداشت میوهها با کلراید کلسیم
دوره 42، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 1-12
3. تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد
دوره 41، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 67-78
4. تأثیر شوری و مرحله رسیدن میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت
دوره 41، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 91-102
5. بررسی اثرات محلولپاشی کلریدکلسیم روی برگ و میوه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی میوه خربزه درختی (Carica papaya L. cv. Eksotika II) در مرحله پس از برداشت
دوره 40، شماره 3، آذر 1396، صفحه 89-100
6. تأثیر اسانسهای رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
دوره 40، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 53-62
7. بررسی اثر محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون (.Olea europaea L) در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 3، آذر 1394، صفحه 13-26
8. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و پرتوتابی فرابنفش بر کیفیت میوه توتفرنگی رقم "سلوا" (Fragaria × ananasa cv. Selva)
دوره 36، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 117-127