دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = %D8%AA%D9%88%D8%AA%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C
تعداد مقالات: 3
اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 4 ، اسفند 1394، ، صفحه 13-24
چکیده
این آزمایش با هدف بررسی اثر تاریخ کاشت و غلظت محلول غذایی هوگلند بر عملکرد و کیفیت میوه توتفرنگی رقم کاماروزا در دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. آزمایش بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل ... بیشتربررسی جوانه زنی بذور دو رقم توت فرنگی کاماروزا و پاروس (Fragaria ananassa cv. Camarosa and Paros) تحت تاثیر خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت در شرایط درون شیشه ای
دوره 36، شماره 3 ، آذر 1392، ، صفحه 35-44
چکیده
جوانه زنی بذور دو رقم توتفرنگی پاروس و کاماروزا در دو نوع محیط کشت درونشیشهای MS و B5 و محیط کاغذ صافی مرطوب 1(W) تحت تاثیر 4 غلظت اسیدسولفوریک (1، 12، 24 و 36 نرمالیته)، در سال 1390 در دانشگاه شهید چمران ... بیشترتأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و پرتوتابی فرابنفش بر کیفیت میوه توتفرنگی رقم "سلوا" (Fragaria × ananasa cv. Selva)
دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 117-127