تأثیر اختلاط بقایای گندم با خاک بر ویژگی‌های زراعی و فیزیولوژیک لوبیا قرمز
تأثیر اختلاط بقایای گندم با خاک بر ویژگی‌های زراعی و فیزیولوژیک لوبیا قرمز

فرود صالحی؛ محمدجعفر بحرانی؛ سید عبدالرضا کاظمینی؛ حسن پاک نیت؛ نجفعلی کریمیان

دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 89-101

چکیده
  بقایای گیاهی مواد مفیدی محسوب می‌شوند که می‌توانند تغییرات مهمی در ویژگی‌های بیولوژیک، شیمیایی و فیزیکی خاک ایجاد کرده و سبب افزایش یا پایداری عملکرد محصولات زراعی شوند. به منظور بررسی حفظ بقایای ...  بیشتر