اثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (Mangifera indica L.)
اثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (Mangifera indica L.)

عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ نوازاله مرادی؛ ابراهیم رضازاده؛ مختار حیدری

دوره 37، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 27-36

چکیده
  این پژوهش به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف اسید سالیسیلیک (0، 1000، 1500 و 2000 میلی گرم در لیتر) و دوره انبارداری (7، 14 و 21 روز) بر خصوصیات کیفی میوه انبه (مواد جامد محلول، چگالی، اسیدیته، pH و مواد فنلی پوست و گوشت ...  بیشتر
تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت  (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران
تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران

رضا رضایی سوخت آبندانی؛ احمد محسنی؛ مهدی رمضانی

دوره 36، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 1-13

چکیده
  به منظور تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت با کشت تابستانه پس از برداشت گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با 4 تکرار در (قائمشهر) وابسته ...  بیشتر
اثر کاربرد پیش از برداشت اسید جیبرلیک بر عمر انباری و برخی شاخص‌های کیفی گیلاس ( .Prunus avium L) رقم سیاه مشهد
اثر کاربرد پیش از برداشت اسید جیبرلیک بر عمر انباری و برخی شاخص‌های کیفی گیلاس ( .Prunus avium L) رقم سیاه مشهد

اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساری‌خانی؛ احمد ارشادی

دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 51-61

چکیده
  مهم­ترین مشکلات پس از برداشت میوه گیلاس نرم شدگی، چروکیدگی، فساد میوه و همچنین قهوه ای شدن دم میوه می­باشد. در این پژوهش، اثر اسید جیبرلیک بر عمر انباری و ویژگی‌‌های کیفی گیلاس رقم" سیاه‌ مشهد " مورد ...  بیشتر