دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = عمر انباری
تعداد مقالات: 7
بهبود ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی گوشت و پوست میوه مرکبات در مدت انبارداری با محلولپاشی قبل از برداشت میوهها با کلراید کلسیم
دوره 42، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 1-12
چکیده
محلولپاشی قبل از برداشت درختان با کلراید کلسیم یکی از شیوههای کارا و بیخطر برای حفظ و بهبود کیفیت میوهها در مدت انبارداری است. بنابراین، هدف از این پژوهش بررسی تأثیر محلولپاشی میوههای مرکبات ... بیشترتأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد
دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 67-78
چکیده
به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوههای گیلاس رقم «تک دانه مشهد» تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) در چهار غلظت (صفر، 5، 10 و 20 میلیمولار) روی میوه اعمال و میوهها در دو زمان، 15 و 30 روز ... بیشتراثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 99-112
چکیده
تمشک سیاه به علت فسادپذیری سریع و عمر کوتاه پس از برداشت، امکان نگهداری به مدت طولانی را ندارد. جهت ارزیابی شرایط بهینه نگهداری تمشک، سه سطح دمای نگهداری (صفر، 4 و 25 درجه سلسیوس) و دو نوع بستهبندی (ظروف ... بیشترتأثیر هرس تابستانه و محلولپاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 77-90
چکیده
بهمنظور بررسی اثر هرس تابستانه و محلولپاشی کلرید کلسیم و زمان انبارداری بر برخی صفات کیفی کیوی فروت، آزمایشی بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در سال 90- 1389 در باغی خصوصی ... بیشتراثر بلوغ میوه و نوع بستهبندی بر عمر انباری میوه زردآلوی رقم قرمز شاهرود
دوره 36، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 123-133
چکیده
میوه زردآلو عمر انباری کوتاهی داشته و بلافاصله پس از برداشت به بازار عرضه میشود. سرعت فرآیند رسیدگی و شدت تنفسی زیاد میوه زردآلو در کوتاه بودن عمر انباری آن موثر هستند. برداشت میوههای زردآلو در زمان ... بیشتراثر کاربرد پیش از برداشت اسید جیبرلیک بر عمر انباری و برخی شاخصهای کیفی گیلاس ( .Prunus avium L) رقم سیاه مشهد
دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 51-61
چکیده
مهمترین مشکلات پس از برداشت میوه گیلاس نرم شدگی، چروکیدگی، فساد میوه و همچنین قهوه ای شدن دم میوه میباشد. در این پژوهش، اثر اسید جیبرلیک بر عمر انباری و ویژگیهای کیفی گیلاس رقم" سیاه مشهد " مورد ... بیشتراثر پرتو فرا بنفش بر کیفیت میوه و عمر انباری دو رقم سیب
دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 53-63