دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = کیفیت
تعداد مقالات: 11
اثر کاربرد برگی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) و فورکلرفنورون (CPPU) بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم کاماروسا
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1403
چکیده
کاربرد ترکیبات طبیعی و غیرمضر برای سلامت انسان و محیط زیست در افزایش عملکرد و کیفیت توتفرنگی اهمیت زیادی دارد. یکی از مهم ترین و گسترده ترین ارقام توتفرنگی مورد کشت در جهان رقم کاماروسا است که به ... بیشتراثر کاربرد باکتریهای محرک رشد و اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی سیبزمینی(Solanum tuberosum L. CV Agria)
دوره 43، شماره 3 ، آبان 1399، ، صفحه 397-408
چکیده
چکیدهاین مطالعه با هدف بررسی تأثیر کاربرد کودهای زیستی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر رشد، عملکرد و جذب برخی عناصر غذایی در گیاه سیبزمینی انجام شد. آزمایش در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ... بیشتربررسی تغییرات ترکیبات فیتوشیمیایی میوه خرما رقم برحی طی روند نمو و رسیدن
دوره 42، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 563-574
چکیده
چکیدهرقم برحی یکی از مرغوبترین ارقام خرما میباشد که میوه آن در مراحل مختلف نمو مانند خارک، رطب و خرما برداشت و مصرف دارد. در پژوهش حاضر خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی میوه خرما رقم برحی در طول دوره نمو و ... بیشتراثر محلولپاشی پتاسیم و نانوپتاسیم بر برخی خصوصیتهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی لیلیوم رقم Tresor
دوره 42، شماره 2 ، تیر 1398، ، صفحه 253-264
چکیده
چکیدهکودهای نانو با قابلیت رهاسازی مناسب و افزایش راندمان مصرف عناصر غذایی گامی مؤثر در جهت دستیابی به کشاورزی پایدار میباشند. در این تحقیق، اثر محلولپاشی برگی غلظتهای مختلف پتاسیم (صفر، 1، 2 و 4 ... بیشتراثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)
دوره 41، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 25-36
چکیده
خراسان جنوبی با دارا بودن 90 درصد سطح زیر کشت عناب بهعنوان مهمترین تولیدکننده عناب در کشور مطرح است. میوه تازه عناب در دمای اتاق بهسرعت چروکیده و نرم میشود و پس از پنج تا هفت روز افت کیفیت قابل توجهی ... بیشترارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوهی نارنگیهای جدید نوشین (Citrus reticulata cv. Noushin) و شاهین (Citrus reticulata cv. Shahin) طی زمانهای مختلف برداشت
دوره 40، شماره 4 ، اسفند 1396، ، صفحه 77-90
چکیده
در این پژوهش شاخصهای کیفی رسیدن میوه دو رقم جدید نوشین و شاهین (حاصل از دورگگیری نارنگی و پرتقال) روی پایه نارنج طی دو سال (1394-1393) در پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری (رامسر) بررسی گردید. از ... بیشتراثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 27-38
چکیده
انار میوهای نافرازگراست و برای داشتن بهترین عطر و طعم باید در مرحله رسیدگی کامل برداشت شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر زمان برداشت و اندازه میوه برای تعیین بهترین تاریخ برداشت و دستیابی به ... بیشترتأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگیهای کیفی و بهبود رنگگیری میوه سیب رقم رد اسپار
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 113-125
چکیده
در آزمایش حاضر اثر محلولپاشی با غلظتهای 0، 200 و 400 میلیگرم در لیتر اسید آسکوربیک، در طول فصل تابستان بر برخی خصوصیات کیفی و بهبود رنگگیری میوه سیب رقم رد اسپار مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بهصورت ... بیشترارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه (.Mangifera indica L) در میناب
دوره 35، شماره 4 ، اسفند 1391، ، صفحه 117-129
چکیده
هدف از این پژوهش ارزیابی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه های درختان گزینش شده انبه بود. بیست و شش ژنوتیپ از منطقه میناب در استان هرمزگان مورد مطالعه قرار گرفتند. طرح آزمایش به صورت بلوک کامل تصادفی با ... بیشترتأثیر کمپوست زباله شهری و نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی علوفه ذرت شیرین
دوره 35، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 43-54
چکیده
به منظور بررسی اثر کود نیتروژنه و کمپوست زباله شهری بر عملکرد کمی و کیفی علوفه و برخی صفات مرفولوژیک ذرت شیرین، آزمایشی در سال 1388 در شهرستان مرودشت، فارس اجرا گردید. آزمایش به صورت کرتهای خرد شده در ... بیشتربررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea)
دوره 32، شماره 1 ، شهریور 1388، ، صفحه 1-11