دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = پتاسیم
تعداد مقالات: 9
تأثیر تنش شوری بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دانه ارقام کینوا در شرایط گلخانه
دوره 47، شماره 2 ، شهریور 1403، ، صفحه 213-227
چکیده
تنش شوری از مهمترین عوامل غیرزنده کاهشدهنده عملکرد گیاهان محسوب میشود. کینوا گیاهی با ارزش غذایی بالا و متحمل به شوری بوده که این تحمل در بین ارقام کینوا بسیار متفاوت است. آزمایش حاضر بهمنظور بررسی ... بیشتراثر محلولپاشی سولفات پتاسیم و سیلیسیم بر برخی خصوصیات میوه انار رقم ملس ساوه
دوره 47، شماره 2 ، شهریور 1403، ، صفحه 309-321
چکیده
تولید انار در ایران، به عنوان یکی از مهمترین کشورهای تولید کننده انار دنیا، با چالشهایی روبرو میباشد. ترک-خوردگی میوه انار یکی از مهمترین این چالشها میباشد که باعث کاهش بسیار زیاد در کیفیت میوههای ... بیشترتاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یونها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری
دوره 46، شماره 4 ، اسفند 1402، ، صفحه 491-505
چکیده
پنبه به عنوان یکی از محصولات زراعی مهم در کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد. با توجه به اینکه تنش شوری یکی از مهمترین تنش های تهدید کننده تولید این محصول در مناطق خشک و نیمه خشک کشور ... بیشتربررسی بهبود میوهنشینی نهالهای کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از محلولپاشی عناصر غذایی
دوره 45، شماره 2 ، شهریور 1401، ، صفحه 205-214
چکیده
عناصر غذایی بور و پتاسیم در میوهنشینی و نمو میوه نقش مهمی ایفا میکنند و باعث افزایش عملکرد و بهبود کیفیت درختان میوه میشوند. این پژوهش بهمنظور بررسی اثرهای محلولپاشی عناصر بور و پتاسیم بر بهبود ... بیشترارزیابی تحمل به شوری دانهالهای پسته با بررسی رشد، آسیبهای اکسیداتیو و ترکیب عناصر معدنی
دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 13-28
چکیده
شور شدن زمینهای مناطق مرکزی ایران سبب محدود شدن کشت و تولید پسته در طی دهه اخیر شده است. در این پژوهش دانهالهای پسته قزوینی و اکبری و یک هیبرید بین گونهای قزوینی × آتلانتیکا تحت تیمار غلظتهای ... بیشتربررسی اثر محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون (.Olea europaea L) در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 13-26
چکیده
به منظور ارزیابی اثرات محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم زیتون، آزمایشی طی سال های 1391 و 1392 در باغ زیتون گروه باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت کرتهای خرد شده با طرح پایه ... بیشترتأثیر سطوح مختلف پتاسیم بر انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول دو رقم گندم نان (Triticum aestivum L.)
دوره 37، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 69-82
چکیده
انتقال مجدد مواد پروده به دانهها، یکی از شاخصهای فیزیولوژیکی مهم در تشکیل عملکرد دانۀ غلات است. به منظور بررسی تأثیر مقادیر مختلف پتاسیم (200، 300 و 400 میلیگرم پتاسیم در کیلوگرم خاک) بر انتقال مجدد ... بیشتراثر سطوح مختلف کلرید سدیم و کلونیزاسیون میکوریزایی بر رشد و جذب فسفر، پتاسیم و سدیم توسط گیاه زعفران (.Crocus sativus L)
دوره 36، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 49-59
چکیده
در یک آزمایش گلدانی اثر سطوح مختلف شوری ناشی از کلرید سدیم (5/1، 5/4 و 5/7 دسی زیمنس بر متر) بر مولفه های رشد، جذب فسفر، پتاسیم و سدیم توسط گیاه زعفران با حضور و بدون حضور میکوریزا به صورت فاکتوریل در قالب بلوک ... بیشترتأثیر سطوح مختلف پتاسیم و کلسیم بر رشد، غلظت عناصر غذایی و عملکرد گل بریده رز (.Rosa hybrida L) رقم وندتا
دوره 34، شماره 2 ، بهمن 1390، ، صفحه 15-26