دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
کلیدواژهها = %D9%BE%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%85
تعداد مقالات: 7
تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یونها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 مرداد 1402
چکیده
مقدمه: پنبه به عنوان یکی از محصولات زراعی مهم در کشور از جایگاه ویژهای برخوردار میباشد. با توجه به اینکه تنش شوری یکی از مهمترین تنشهای تهدید کننده تولید این محصول در مناطق خشک و نیمهخشک کشور و ... بیشتربررسی بهبود میوهنشینی نهالهای کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از محلولپاشی عناصر غذایی
دوره 45، شماره 2 ، شهریور 1401، ، صفحه 205-214
چکیده
عناصر غذایی بور و پتاسیم در میوهنشینی و نمو میوه نقش مهمی ایفا میکنند و باعث افزایش عملکرد و بهبود کیفیت درختان میوه میشوند. این پژوهش بهمنظور بررسی اثرهای محلولپاشی عناصر بور و پتاسیم بر بهبود ... بیشترارزیابی تحمل به شوری دانهالهای پسته با بررسی رشد، آسیبهای اکسیداتیو و ترکیب عناصر معدنی
دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 13-28
چکیده
شور شدن زمینهای مناطق مرکزی ایران سبب محدود شدن کشت و تولید پسته در طی دهه اخیر شده است. در این پژوهش دانهالهای پسته قزوینی و اکبری و یک هیبرید بین گونهای قزوینی × آتلانتیکا تحت تیمار غلظتهای ... بیشتربررسی اثر محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون (.Olea europaea L) در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 13-26
چکیده
به منظور ارزیابی اثرات محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم زیتون، آزمایشی طی سال های 1391 و 1392 در باغ زیتون گروه باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت کرتهای خرد شده با طرح پایه ... بیشترتأثیر سطوح مختلف پتاسیم بر انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول دو رقم گندم نان (Triticum aestivum L.)
دوره 37، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 69-82
چکیده
انتقال مجدد مواد پروده به دانهها، یکی از شاخصهای فیزیولوژیکی مهم در تشکیل عملکرد دانۀ غلات است. به منظور بررسی تأثیر مقادیر مختلف پتاسیم (200، 300 و 400 میلیگرم پتاسیم در کیلوگرم خاک) بر انتقال مجدد ... بیشتراثر سطوح مختلف کلرید سدیم و کلونیزاسیون میکوریزایی بر رشد و جذب فسفر، پتاسیم و سدیم توسط گیاه زعفران (.Crocus sativus L)
دوره 36، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 49-59
چکیده
در یک آزمایش گلدانی اثر سطوح مختلف شوری ناشی از کلرید سدیم (5/1، 5/4 و 5/7 دسی زیمنس بر متر) بر مولفه های رشد، جذب فسفر، پتاسیم و سدیم توسط گیاه زعفران با حضور و بدون حضور میکوریزا به صورت فاکتوریل در قالب بلوک ... بیشترتأثیر سطوح مختلف پتاسیم و کلسیم بر رشد، غلظت عناصر غذایی و عملکرد گل بریده رز (.Rosa hybrida L) رقم وندتا
دوره 34، شماره 2 ، بهمن 1390، ، صفحه 15-26