کلیدواژه‌ها = شوری
تعداد مقالات: 9
1. مقایسه تحمل به شوری سه رقم انار تجاری (Punica granatum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1398

10.22055/ppd.2019.29239.1752

زهرا جماعتی؛ مریم دهستانی اردکانی؛ علی مومن پور؛ مصطفی شیرمردی


2. ارزیابی عکس العمل بیوشیمایی گیاهچههای آفتابگردان به سطوح سلنیوم در شرایط شور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1398

10.22055/ppd.2019.28539.1722

معصومه عابدینی؛ قادر حبیبی؛ صمد آرزومند


4. تأثیر سه گونه قارچ میکوریزا (Glomus SPP.) بر شاخص‌های فیزیولوژیک گندم در شرایط شور

دوره 37، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 37-52

سمانه حبیبی؛ موسی مسکرباشی؛ معصومه فرزانه


5. اثر سطوح مختلف کلرید سدیم و کلونیزاسیون میکوریزایی بر رشد و جذب فسفر، پتاسیم و سدیم توسط گیاه زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 36، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 49-59

حبیب اله نادیان؛ مختار حیدری؛ محمد حسین قرینه؛ محمد حسین دانشور


7. تأثیر تنوع ترکیبات یونی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی دو رقم کلزا

دوره 35، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 103-115

مهسا بالاورد؛ موسی مسکرباشی؛ مجید نبی‌پور


8. مطالعه سازگاری ژنوتیپ‌های پیشرفته متحمل به شوری جو در مناطق معتدل

دوره 33، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 31-39

مهرداد محلوجی؛ احمد یوسفی؛ حمیدرضا نیکخواه؛ ذبیح اله راوری؛ احمد جعفری


9. اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک دو هیبرید ذرت در منطقه کرمان

دوره 32، شماره 1، تابستان 1388، صفحه 13-25

محدثه شمس الدین سعید؛ حسن فرحبخش