دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
نویسنده = علی حیدرزاده
تعداد مقالات: 5
مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد کاملینا (Camelina sativa L.) با کاربرد زئولیت و سرکهچوب در شرایط تنش کمآبی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1403
چکیده
بخش کشاورزی مسئولیت تضمین امنیت غذایی از طریق تولید داخلی و حفظ منابع طبیعی را بر عهده دارد. دانه های روغنی از جمله مواد غذایی ضروری هستند که به مقدار قابل توجهی آب نیاز دارند. معرفی گیاه کاملینا به عنوان ... بیشترمطالعه رنگریزه فتوسنتزی، عملکرد و ترکیبات روغن کاملینا (Camelina sativa L.) تحت تاثیر محلولپاشی اوره و رژیمهای آبیاری در منطقه تهران
دوره 47، شماره 3 ، آبان 1403، ، صفحه 387-403
چکیده
با توجه به بحران آب و نیاز روزافزون مصرفکنندگان به روغن، لزوم مطالعات به جهت بهبود تولید دانههای روغنی و در راستای بهبود تغذیه و سلامت جامعه مشهود است بدین منظور این پژوهش با هدف بررسی عملکرد و ترکیبات ... بیشترتأثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه در شرایط تنش کم آبی آخر فصل بر برخی از فرآیندهای فیزیولوژیک گیاه کلزا (Brassica Napus L.)
دوره 47، شماره 1 ، خرداد 1403، ، صفحه 65-83
چکیده
این تحقیق به منظور بررسی تأثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه روی پارامترهای فیزیولوژیک کلزا در شرایط قطع آبیاری آخر فصل (مرحله رشد زایشی) انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل (دو عاملی) در قالب طرح بلوکهای ... بیشتراثر ترکیب اسیدهای آمینه مختلف بر ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی سیر (Allium Sativum L.)
دوره 46، شماره 2 ، شهریور 1402، ، صفحه 237-249
چکیده
به منظور بررسی واکنش سیر به محلولپاشی ترکیبات مختلف اسیدهای آمینه در سال زراعی 98-1397 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس پژوهشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. ... بیشتراثر نوع و روش مصرف اسیدهای آمینه مختلف بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی، محتوای پرولین و عملکرد دانه عدس (Lens culinaris Medik.)
دوره 44، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 381-394